Aktywne Wpisy
Sudice +82
Właśnie wróciłam z pracy z Niemiec po półtora miesiąca nieobecności i zauważyłam w koszu na śmieci kilka prezerwatyw, on twierdzi że zużył je do masturbacji żeby nie poplamić się ale nigdy wcześniej tak nie robił, serce mi wyskakuje z piersi chce mi się wyć
#zwiazki
#zwiazki
Bobito +510
#ukraina #wojna #rosja #japonia
Premier Japonii Fumio Kishida jest obecnie w drodze do stolicy Ukrainy, Kijowa, z niespodziewaną wizytą państwową z prezydentem Zełenskim; jest to pierwsza wizyta japońskiego przywódcy na Ukrainie od czasu rosyjskiej inwazji i najprawdopodobniej będzie obejmowała rozmowy o pomocy.
Premier Japonii Fumio Kishida jest obecnie w drodze do stolicy Ukrainy, Kijowa, z niespodziewaną wizytą państwową z prezydentem Zełenskim; jest to pierwsza wizyta japońskiego przywódcy na Ukrainie od czasu rosyjskiej inwazji i najprawdopodobniej będzie obejmowała rozmowy o pomocy.
Jeśli to prawda, to zagłosuję! Gdzie ten król finansów, pan Wilk, który wyruchał samych kuców na ama? Ale jaki wstyd, wniosek ile znaczą kuce na wykopie, jeśli nie chciało mu się tu nawet wrócić i dokończyć Ups, były pytania szczegółowe o program... jaki progra, halo, halo?
#knp #neuropa #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
- wolny dostęp do broni
- wolny dostęp do narkotyków
- wszystko co państwowe likwidujemy
- więcej kasy dla ciebie od pracodawcy
- obniżenie (w domyśle likwidacja) akcyzy, a w sumie to wszystkich podatków
- likwidacja demokracji
- raj na Ziemi
jest niepopulistyczny?
podpowiedź: ilość % w wyborach nie świadczy o populizmie. takie
To bardzo ciekawe, bo ja słyszałem.
1. książkowo: głoszenie chwytliwych, zgodnych z oczekiwaniami większości haseł politycznych lub ekonomicznych, wysuwanie w celu zdobycia poparcia społecznego prostych i zazwyczaj demagogicznych propozycji rozwiązania skomplikowanych problemów;
przyrzekanie spełnienia (popieranie, spełnianie) nieracjonalnych żądań (warstw a. odłamów) społeczeństwa;
@Velati: to ja podaje 3 kolejne i
Komentarz usunięty przez moderatora
@Internet_the_explorer: ok, jak skończysz to mnie zawołaj bo narazie jest 2 do 1 dla mnie a Ty pewnie jesteś demokratą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Baron_Al_von_PuciPusia: Nie ma jak handlować z kłamstwem.