Aktywne Wpisy
Angmac +522
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +455
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Kiedy raptem miesiąc temu rozpoczynałem akcję "Jestem Polakiem wspieram #permdlacauki" pokraczni reakcyjni obłudnicy pisali
Byłem opluwany, poniżany, pomawiany i przekonywany z uporem maniaka, że ta akcja to hucpa i bezsensowny humbug. Każdego dnia budziłem się rano i patrzyłem w sufit przez kilkanaście minut. Czy warto kolejny raz wystawiać się na batogi agresywnej tłuszczy? Czy warto kolejny raz ujawniać potworności Cauki wiedząc, że wszystko co otrzymuję w zamian to bolesne razy usłużnych judaszów, którzy za garść srebrników są w stanie zdradzieckim pocałunkiem włożyć na skroń niewinnego koronę cierniową? Czy warto było szaleć tak przez całe życie?
Ale wstawałem. Wstawałem, coledzy, bo w głowie miałem bezeceństwa jakie odrażający Cauka wrzucał każdego dnia. Zoonekropedofilia, judeobestiality, koty na motorach, obrażanie ludzi, grożenie śmiercią, śmianie się ze zmarłego prezydenta, upokarzanie papieży (nie opluł chyba tylko Piusa X), nawoływanie do twardej pedofilii i wreszcie zwykły, chamski trolling. Widziałem to każdego dnia. Widziałem jak kolejni użytkownicy odbijają się od ściany moderacyjnej podłości. Ja nie mogłem stać obojętnie. Nie mogłem...
Lecz byłem tylko palcem niewidzialnej ręki wolnego rynku, która pchnęła lawinę ludzkiego działania. Wpierw wołałem sam. Zawsze potrzeba tego kto woła jako pierwszy. Tego, który dmie w róg prawdy i wolności. Tego, który położył swoją karierę, czas i zdrowie by ludzie mogli znów kochać i być kochanymi bez strachu, że przyjdzie Cauka i powie "j------m xd". Głos mój choć cichy okazał się być głosem wystarczająco donośnym. Miejsca nie starczy by podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do dzisiejszego sukcesu. Chciałbym podziękować tylko kilku za wytrwałość i przeprosić tych, których pominąłem. Wasza chwała, coledzy i coleżanki, jest wielka. Piszę na gorąco, proszę wpisujcie poparcie dla naszej społecznej akcji!
@monkeyshrines @Camel665 @Felonious_Gru @kocham_jeze @bruceivins @Vealheim coledzy! Kiedy upadałem podnosiliście mnie! Krzyczeliście głośno to o czym ludzie bali się szeptać! Wiem, że wiele nas dzieli lecz dzisiaj łączy nas jeden cel - CZAS WYKOPAĆ CAUKĘ Z WYKOP.PL
DZISIAJ BAN NA TYDZIEŃ!
JUTRO BAN NA MIESIĄC!
POJUTRZE #permdlacauki
PRESJA MA SENS!
Komentarz usunięty przez moderatora
RAMIĘ W RAMIĘ MASZERUJMY W STRONĘ LEPSZEGO JUTRA,
W STRONĘ
Nie zniszczycie go! Całka wróci i nadal będzie budował wykop. Jest jednym z najbardziej wartościowych użytkowników. Jest błyskotliwy, bystry, mądry, ma poczucie humoru. Jego platynowy nick jest taki chłodny (╯︵╰,)
@FilozofujacaCalka wróci ♥
Rene, mi też jest smutno z tego powodu :(
@PyraPrzeznaczenia: On twierdzi, że oczernianie innych użytkowników to "humor".
@PyraPrzeznaczenia: i tak trzymasz go we #friendzone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@leandra: Całka to dobry człowiek.