Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
catmag +98
Mirki, zwracam się z prośbą o pomoc. Moja siostra przechodziła w Mławie przez pasy z psem, wtem nadjechała kobieta białą Kią Rio (rocznik mniej więcej 2015-2016) i rozjechała na pasach psa a siostrę niemal potrąciła. Z psa zostały flaki na asfalcie a kobieta uciekła z miejsca zdarzenia. Rozmawiała przez telefon jadąc, co widać na nagraniu. Załączony filmik jest z kamerki, która była na budynku 1 skrzyżowanie bliżej ale to ten samochód. Niestety
Burnley – West Ham typ 2DNB 5/10 +++++
Southampton – Sunderland typ 1 7/10 +++++
Crystal – Chelsea typ 2 5/10 ++++
Cardiff- Nothingham Forest typ 2DNB 2/10 ----
Sheffield – Watford typ 2DNB 2/10 ++++++
Fulham – Norwich typ 2DNB 4/10-----
Birmingham – Bolton typ 1DNB------
Ipswich – Blackburn typ 1 4/10-----
Dundee – Patrick typ 1 7/10++++++
St Mirren – Ivernes typ 2DBN 7/10 +++++
Airbus – Rhyl typ o2,5 8/10 ++++++
Athletic – Celta typ 2DNB 6/10 ======
Schalke – Hertha typ 1 8/10 +++++++
Kolonia – Dortmund typ 2 8/10 ------
Bayern – Werder Bremmen typ o1,5 w 1poł. 7/10++++++
Mainz – Augsburg typ 1x 8/10 ++++++
Feyenord – Heracles typ o2.5 8/10 ++++++
Brno – Sparta Praga typ 2 7/10 ++++++
Molde – Haugesund typ 1 10/10 ------
AFC United – Vasteras typ 1 9/10 (Szwecja, dywizja 1.) ++++++
Aarau – St Gallen typ x2 6/10 ++++++
14/20, 1 zwrot. Ogólnie jestem zadowolony pomijając Dortmund i Molde. Typowanie lig angielskich oprócz Premier League chyba sobie odpuszczę.
#eksperymentyjanuszmeistra