Aktywne Wpisy
KW23 +7
Znalezione na portalu X #historia #ukraina #usa #polityka #rosja Bez względu na to, jak paradoksalnie brzmi to teraz, ale Zachód poparzy się mocno wrzątkiem w który zamienił Ukraine
Ponieważ jest to ich standardowy wzorzec zachowania, który prowadzi do oczywistych konsekwencji — "on jest #!$%@?, ale jest naszym #!$%@?"
Ludzie Zachodu uwielbiają używać "#!$%@?ów" do swoich celów.
Uwielbiają karmić potwory, nie myśląc o tym, że takie potwory zawsze gryzą ręke karmiącego.
Zachód karmił
Ponieważ jest to ich standardowy wzorzec zachowania, który prowadzi do oczywistych konsekwencji — "on jest #!$%@?, ale jest naszym #!$%@?"
Ludzie Zachodu uwielbiają używać "#!$%@?ów" do swoich celów.
Uwielbiają karmić potwory, nie myśląc o tym, że takie potwory zawsze gryzą ręke karmiącego.
Zachód karmił
7ujMejster +79
Właśnie kupiłem se za hajs zrobiony na trade'ach Sturridge'a i Diego Costę, zaczynałem od 4k. Na początku tradowałem sposobem @xDawidMx, potem już na zawodnikach i powiem wam, że mam frajdę większą niż kiedykolwiek z uchwyconych piłkarzy w paczkach (a w 13tce miałem 2xRobbena, Aguero i Neymara) i się jaram jak pies. Już nie mówię o podludziach co wykładają hajsy.
Przy okazji Drogba na ŚPO to bardzo dobry motyw, bo to rzeźnik. Przy okazji 2 - Gerrard na ŚPD bogiem jak stąd po Wodzisław
A wy co coinsy już kupione? #stopcoinsellerom
tak nisko mnie oceniasz? x d
Nikomu nic nie zabraniam, więc nie broń tak swojego interesu ziombel. Chociaż podś#!$%@?ę się trochę, że Youtuberzy zaczęli zasłaniać swoje dane klubów na
@Oskarek89: no bo nimi są to co mam się uśmiechać. Zawsze uważałem ludzi, którzy ułatwiają sobie grę, za idiotów. Zresztą powiedz szczerze - czy gdyby nie sprzedawanie coinsów i automaty na aukcjach to rynek by wyglądał tak samo tylko przez fifapointsy? Tak ultraszczerze, twoi klienci już dawno śpią.
Rynek nie wyglądałby tak samo jak teraz ale na pewno Messi czy Ronaldo nie byłby za
Bo coś mi się zdaje, że tak to teraz
Kiedyś nie było limitu a w 14 był 60/minuta i wtedy nawet takiego zawodnika taniego nie widziałeś na rynku
Co do sprzedawania. Zależy kto jak sprzedaje. Sporo osób na allegro to teraz chińczycy lub pośrednicy którzy mają jakąś tam prowizję. Takich osób jak ja jest już mało. Tamci
Tylko z perspektywy
EA nie wycofa nigdy rynku bo ludzie przestaną grać z miejsca.
Próbowali moim zdaniem w World Cup dodatku sprawdzić jak to działa ale mało kto w ogóle w to grał przez to że trzeba było otwierać paczki by kogoś trafić. Nie mogłeś sobie kupić kogoś za 1-2k i
I ten Oskarek89 się tak zajara tym Youngiem, że zbuduje sobie skład pod niego, ale widzi że brak mu monet. Co robi? Gra tymi gówniakami brązowymi i zbiera na pierwszego zawodnika z BPL, który się łączy z Youngiem.
I wtedy taki ja, niepoprawny marzyciel FUTa, mam #!$%@? rynek bo Oskarek bez żadnego wysiłku wpompował w niego kilka milionów coinsów, robi się mini-inflacja (no na PC to już #!$%@?-inflacja). Nie mam co liczyć na
Gdyby nie bylo zapotrzebowania na metody, których ty używasz, to nikt by tych coinsów nie generował, choćbyś