Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +906
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
krucjan +15
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
No i dzisiaj dałem do wymiany. Sprawa ma się tak:
Na allegro wyświetlacz + wymiana 170PLN - ja miałem trochę 'szczęścia' i po założeniu okazało się, że na wyświetlaczu (szybce) jest drobna ryska (z boku, prawie niewidoczna - ale jest) więc w serwisie zapytali się mnie czy robimy 40PLN taniej czy wymieniamy jeszcze raz na taką bez wady. Chyba wiecie co powiedziałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Co do jakości, niby oryginał - tego nie sprawdzę chyba że będę chciał ją specjalnie zarysować czego raczej robić nie będę.
Ogólnie dotyk działa jak wcześniej - także w rękawiczkach. Czujniki zbliżeniowe także działają.
Jestem bardzo zadowolony i z czystym sercem mogę wam polecić.
@Dominique: @wajdzik: @jgoluch: @Czarny_Klakier:
Komentarz usunięty przez autora
Bałem się, że dostanę jakieś chińskie g---o - pastikowe - i telefon będzie się nadawał tylko do podtrzymywania papieru. Na szczęście się myliłem
@qwelukasz: Z takim stwierdzeniem jeszcze poczekaj z miesiąc :-)
@Dominique: @wajdzik: @
@Bobas: oryginał to z wyświetlaczem, troche za droga impreza dla mnie tym bardziej że auto planuję zmienić na dniach
Sprawdzę przez kilka dni i napisze co i jak.
Z tego co wyszło dzisiaj: okazało się, że poprzedni digitizer był źle przyklejony przez co na dole telefonu przebijało światło z wyświetlacza - teraz robiła to inna osoba i jak twierdzi lepiej to dokleiła
druga rzecz, i tak mnie czeka wizyta u nich - w domu dopiero zauważyłem że