Aktywne Wpisy

montezuma71 +34
To jest chyba najbardziej wstydliwy post w moim życiu.
Hej Mirki, chciałbym prosić was o pomoc. W życiu nie brałem nic za darmo, ale moja sytuacja jest obecnie beznadziejna. Mam 18 lat, tydzień temu wyprowadziłem się z patologicznego domu, gdzie moja matka i brat znęcali się nade mną. Całe życie musiałem mieszkać z alkoholikami, którzy skrzętnie niszczyli mi życie, ale ostatnia sytuacja przerosła wszystko - matka zniszczyła mi komputer bo wylałem na
Hej Mirki, chciałbym prosić was o pomoc. W życiu nie brałem nic za darmo, ale moja sytuacja jest obecnie beznadziejna. Mam 18 lat, tydzień temu wyprowadziłem się z patologicznego domu, gdzie moja matka i brat znęcali się nade mną. Całe życie musiałem mieszkać z alkoholikami, którzy skrzętnie niszczyli mi życie, ale ostatnia sytuacja przerosła wszystko - matka zniszczyła mi komputer bo wylałem na

HerlockSholmes +27

mam problem w laptopie tego typu że porty usb nie czytają mi pamięci masowej pod postacią każdego pendrive'a.
ale żeby było śmieszniej - wszelkie urządzenia typu iPlus, myszka usb czy nawet telefon jak podłącze w trybie pamięci masowej odczytuje i mogę te urządzenia normalnie używać (włącznie z wrzucaniem na telefon mp3 itp.).
może ktoś poradzić co zrobić z tym fantem?
#problemzdupy
Jeśli tak to przeinstaluj sterowniki do chipsetu, usb 2.0 , 3.0 i do płyty głównej.
Jeśli nie pomoże to uratuje cię już tylko taki zabieg :
http://media.tumblr.com/d12d42bf48ba5f94ece454684b1a227c/tumblr_inline_n5oyxr3Vk51s86gdm.gif