Aktywne Wpisy

ataeB +31
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia

lajsta77 +231

Myślę o żywiecczyźnie. Trzymam się minimalnych budżetów (konserwa z domu, parę kajzerek i nocleg w namiocie lub aucie - ale może być chłodno). W razie czego rozbiję namiot w dzikim lesie, prześpię bez problemu (nie takie nocki miało się za sobą - np. Gorce w lutym, śpiwór w zaspie śniegu, nawet się wyspałem). Szukam jednak alternatyw z noclegiem. Wychodzę z założenia, że koniec języka za przewodnika, więc zanim zapytam lokalnych o 'spanie w szopie/chacie' - ktoś kojarzy lub zna dobre adresy/sposoby na tani, względnie ciepły i suchy nocleg w okolicach gór Żywca? Gdy wracałem stopem z Bałkanów, wspominam mój najlepszy nocleg w życiu (z gościem przegadaliśmy pół nocy, za darmo). Być może i tu na mirko znajdę ciekawych ludzi. A może ktoś się wybiera w tym czasie w te rejony?
TL;DR
#survival #gory #weekend #tatry #noclegi #katolicyzm #kosciol #couchsurfing #autostop #p--o
źródło: comment_s2MG28lQ3GI0nm6bKalYAv23zUsnZkdy.jpg
Pobierz