Aktywne Wpisy
Minieri +719
ImNewHere +41
#ukraina #wojna #rosja
Niestety dlatego NATO czy UE jest w kwestii decyzji niezdolne do niczego. Nigdy nie będzie zgody każdego członka na jakieś działania.
A mamy szansę bić się na ziemiach Ukrainy tak jak kiedyś walczono na naszych, głównie siłą żywą Ukrainy.
A za rok, może już być za późno i będziemy w czarnej dupie przygotowując nasz kraj do wojny..
Niestety dlatego NATO czy UE jest w kwestii decyzji niezdolne do niczego. Nigdy nie będzie zgody każdego członka na jakieś działania.
A mamy szansę bić się na ziemiach Ukrainy tak jak kiedyś walczono na naszych, głównie siłą żywą Ukrainy.
A za rok, może już być za późno i będziemy w czarnej dupie przygotowując nasz kraj do wojny..
#motoryzacja #samochody #januszemotoryzacji #sprzedam
taki bedzie tok rozumowania kupcow ;)
@templlar: jeszcze nie widziałem kogos kto mówił: "zobacz mój wieś tuning" ,każdy uważa się za wizjonera i smakosza :)
@templlar: jest.....cena :D A wizualnie to już nie takie oczywiste :)
@fotexxx: Nie powiesz chyba że oryginalny zderzak z wersji sportowej można nazwać wieś-tuningiem? :P
@templlar: nie powiesz mi chyba ,że ubranie markowego dresu na ślub to obciach?
Tak właśnie to widzę. Albo coś wygląda fajnie ,albo nie a kwestia tego czy coś jest markowe czy nie to inna para kaloszy i nie ma nic do ostatecznego odbioru wizualnego.
Napisałem całkiem wolną myśl na temat tego jak ludzie piszą pomimo ,że nie dodałeś
Wersja RS: http://img.photobucket.com/albums/0603/TIFF-C20WTH/car%202/CRW_3355_RJ.jpg