Aktywne Wpisy
Salido +445
Minął 73. (z 73) dzień wakacji.
KONIEC WAKACJI 2024!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
349
KONIEC WAKACJI 2024!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
349
Taka tam uber ciekawostka na poniedziałek:
Identyczne siostry bliźniaczki Brittany i Briana 38 poślubiły identycznych braci bliźniaków Josha i Jeremy'ego w 2017 roku po spotkaniu na Festiwalu Dnia Bliźniąt. Po "czwartym małżeństwie" (quaternary marriage), terminem używanym do opisania identycznych bliźniąt poślubiających identyczne bliźnięta, obie pary urodziły chłopców w tym samym czasie w 2021 r., Które są uważane za czwartorzędne wielokrotności, co oznacza, że są pełnym genetycznym rodzeństwem od identycznych rodziców bliźniaków. Chociaż
Identyczne siostry bliźniaczki Brittany i Briana 38 poślubiły identycznych braci bliźniaków Josha i Jeremy'ego w 2017 roku po spotkaniu na Festiwalu Dnia Bliźniąt. Po "czwartym małżeństwie" (quaternary marriage), terminem używanym do opisania identycznych bliźniąt poślubiających identyczne bliźnięta, obie pary urodziły chłopców w tym samym czasie w 2021 r., Które są uważane za czwartorzędne wielokrotności, co oznacza, że są pełnym genetycznym rodzeństwem od identycznych rodziców bliźniaków. Chociaż
Dzisiaj wprowadziłem się do nowego mieszkania. Właścicielką jest Polka mieszkająca tu na stałe, bardzo sympatyczna kobieta. O 21 poszła ze mną do automatu biletowego, żeby mi pomóc kupić bilet miesięczny, bo mówi, że szkoda, żebym tracił kasę :) Ja mam swój pokój, dosyć spory + mogę swobodnie korzystać ze wszystkich urządzeń w mieszkaniu. Jutro będę dzwonił żeby ustalić termin podpisania umowy. Jak się uda to może od razu jutro załatwię, jak nie to w piątek i wtedy będę znał więcej szczegółów. W poniedziałek zaczynam pracę. Stworzę nowy tag, jakby ktoś chciał śledzić, od czasu do czasu będę pisał co i jak. Nie mam za bardzo pomysłu, więc może #automatykwniemczech?
Tutaj poprzedni wpis
Wołam @MasterSoundBlaster bo on wyszedł z propozycją założenia tagu.
pozdro
Tag jest ok :) Kto jeszcze z Tobą mieszka?
@bartosz_kolo: na razie 2500 brutto.
@darck: po prostu chciała mi pomóc, pokazać gdzie stoi automat z biletami. Ja mówiłem że sobie poradzę, ale nalegała, że moge sobie kupić niewłaściwy bilet czy coś i poszliśmy. Aha, bo tutaj każdego rodzaju bilet, nawet miesięczny kupuje się w biletomacie, może rzeczywiście dziwnie to