Aktywne Wpisy
Lukardio +115
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
dziobnij2 +603
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
Mój drogi Panie za mieszek złota można otrzymać dziś obfitość rozrywek różnorakiego rodzaju z wizytą w zamtuzie włącznie. Możesz Pan kupić grę sportową, strzelankę czy przygodową. Skończyć ją i z uśmiechem iść dalej przez świat. Lecz strzeż się i nie oferuj nic Panie "From Software". Znam ja ich. Niegodziwi oszuści i dręczyciele.
Niech przyjdzie wam wiedzieć dobrzy ludzie, że Owi szubrawcy oferują wyłącznie bezsenne noce, głód, krwawiące gałki oczne i powykrzywiane palce u dłoni. Pad od konsoli ponownie ulegnie uszkodzeniu, a Ty mimo jesiennego słońca popadniesz w depresję prowadzącą do obłędu. Cała Twa praca i wysiłek pójdą na marne bo śmierć tutaj nadchodzi niepostrzeżenie i nie unikniesz jej. Będziesz Panie płakał i złościł się, pluł i ocierał pot z czoła.
Nie poddasz się i osiągniesz cel. Już raz dałeś im radę. Zrobisz to wszystko bo pamiętasz to uczucie, które wypełniło Twe serce gdy spoglądałeś na napisy końcowe #darksouls
TL;DR Kupiłem DkS2
#darksouls2 #gry #konsole
No i zapraszam do znajomych na PSN: zhreddek ( ͡° ͜ʖ ͡°)