Wpis z mikrobloga

Kolejny raz zatracę się w smutku i niemocy poradzenia sobie z pomysłami jakie zafundują mi jakiś banda łotrów tam daleko na wschodzie świata. Psychologiczni bandyci - tylko tak można nazwać "From Software".

Mój drogi Panie za mieszek złota można otrzymać dziś obfitość rozrywek różnorakiego rodzaju z wizytą w zamtuzie włącznie. Możesz Pan kupić grę sportową, strzelankę czy przygodową. Skończyć ją i z uśmiechem iść dalej przez świat. Lecz strzeż się i nie oferuj nic Panie "From Software". Znam ja ich. Niegodziwi oszuści i dręczyciele.

Niech przyjdzie wam wiedzieć dobrzy ludzie, że Owi szubrawcy oferują wyłącznie bezsenne noce, głód, krwawiące gałki oczne i powykrzywiane palce u dłoni. Pad od konsoli ponownie ulegnie uszkodzeniu, a Ty mimo jesiennego słońca popadniesz w depresję prowadzącą do obłędu. Cała Twa praca i wysiłek pójdą na marne bo śmierć tutaj nadchodzi niepostrzeżenie i nie unikniesz jej. Będziesz Panie płakał i złościł się, pluł i ocierał pot z czoła.

Nie poddasz się i osiągniesz cel. Już raz dałeś im radę. Zrobisz to wszystko bo pamiętasz to uczucie, które wypełniło Twe serce gdy spoglądałeś na napisy końcowe #darksouls

TL;DR Kupiłem DkS2

#darksouls2 #gry #konsole
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Primoza: dks 2 jest proste. przynajmniej staje się proste jak masz ok. 70 lvl. Ale nie bój nic pod koniec gry miałem 4 ascetici, więc może być lepiej jeśli, będzie za łatwo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz