#mikrokoksy jak wedlug was ma sie bieganie rano ok. 35min lub po poludniu ok. 45-50 min, do treningu na #silownia , ktory ukierunkowany jest na wzrost miesni ?
Ma sie tak, ze wykorzystuje on kalorie ktorych potrzebujesz na masie. Jak dodadz odpowiednia spalona ilosc kalorii do diety, tak zeby zjesc to co dodatkowo spaliles, nie ma problemu.
LISS jest dodatkowo pomocny jako czesc regeneracji po treningu i jest czesto zalecany w malych porcjach.
Bieganie "wyłącza" na jakiś czas procesy związane z rośnięciem. Rośnięcie odbywa się w trakcie regeneracji. W związku z tym wybierz taki czas na bieganie, który nie koliduje z regeneracją, np. od razu po treningu siłowym.
Teraz pytanie: Jaki ma być cel tego biegania? Bo efektem treningu na masę będzie masa, a efektem biegania 50 minut będzie umiejętność biegania 50 minut.
Gadałam sobie z typem i spoko rozmowa, coś się zeszło na pieski bo on wielki miłośnik. Mówię więc, że kocham psiury nad życie ale moja granica to pies w łóżku, bo lubię mieć czystą pościel. I gość mnie usunął xDDDDD sytuacja na rynku knurów tragiczna #tinder #psy
LISS jest dodatkowo pomocny jako czesc regeneracji po treningu i jest czesto zalecany w malych porcjach.
Bieganie "wyłącza" na jakiś czas procesy związane z rośnięciem. Rośnięcie odbywa się w trakcie regeneracji. W związku z tym wybierz taki czas na bieganie, który nie koliduje z regeneracją, np. od razu po treningu siłowym.
Teraz pytanie: Jaki ma być cel tego biegania? Bo efektem treningu na masę będzie masa, a efektem biegania 50 minut będzie umiejętność biegania 50 minut.