Aktywne Wpisy
mirko_anonim +65
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie mam już siły.
Od czasu gdy #rozowypasek jest w ciąży cały dom jest na mojej głowie. Wracam z pracy i zap... do wieczora. W urlop całe dnie coś robiłem - myślałem, że odpocznę przed narodzinami ale lista zadań jest tak długa, że nie daję rady.
Dzisiaj żona się do mnie przywaliła, czemu jeszcze nie ma drewna na zimę. Kiedy ja mam to ogarnąć? Teraz w Sobotę mam iść
Nie mam już siły.
Od czasu gdy #rozowypasek jest w ciąży cały dom jest na mojej głowie. Wracam z pracy i zap... do wieczora. W urlop całe dnie coś robiłem - myślałem, że odpocznę przed narodzinami ale lista zadań jest tak długa, że nie daję rady.
Dzisiaj żona się do mnie przywaliła, czemu jeszcze nie ma drewna na zimę. Kiedy ja mam to ogarnąć? Teraz w Sobotę mam iść
officer_K +268
To jest ta "nowa jakość w polityce" zaproponowana narodowi przez pis dla młodych...
#konfederacja #k0nfedepis #bekazkonfederacji #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazkatoli #bekazpodludzi #neuropa #polityka
#konfederacja #k0nfedepis #bekazkonfederacji #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazkatoli #bekazpodludzi #neuropa #polityka
- płyta H61 PRO BTC
- procek G1610
- 3 x R9 MSI 270x Hawk
- 4GB ddr3 1600MHz
- Fortron Aurum Pro 1000W
- 4 x rieser PCIe
Całość kupiona w okolicach lutego 2014 i większość (jeśli nie wszystko) miało 24 m-ce gwarancji, czyli jeszcze jakieś 16.
Na całośc faktura VAT 23%.
Cena w okolicach 3490 zł brutto.
#kryptowaluty #dogecoincoinmarket
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Na części prędzej sprzedaż, bo Ci którzy są w tym już po uszy będą zawsze chcieli dokupić, całości mniejsza szansa.
Anyway życzę powodzenia ;)
Trzymaj trzymaj, zobaczysz jak tylko sprzedam wszystko pojawi się coś idealnego do kopania i ceny znów wystrzelą w kosmos. ;D