Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Leicester – Burnley typ 1 @1,75
Swansea – Newcastle typ 1 @1,9
Norwich – Rotherham typ 1 @1,53
Derby – Milwall typ 1 @1,57
Caen – Marsille typ 2 @1,95
Alaves – Llagostera typ 1 @1,75
Barcelona II – Lugo typ 1 @1,9
Grając single profit "GWARANTOWANY" :)
Do tego typy dodatkowe, równie ciekawe ale mniej pewne:
Aston Villa – Man City typ 2
R Brentford – Reading typ X
Wolverhampton – Wigan typ 1
Blackburn – Huddersfield typ btts/o2,5
Middlesbrought – Fulham typ btts/o2,5
Cambuur – Dordrecht typ 1
Girona – Ponferradina typ btts
Slovacko – Banik typ 1
Mlada Boleslav- Brno typ 1
Sligo – UTD typ 1
Aalesund- Odd typ btts
Viking – Molde typ btts
Thun – Grasshopers typ 1x (o2,5; btts)
Cruzeiro – International typ 1
Leverkusen – Paddeborn typ btts
wołam @irish71, później może zrobie z podanych wyzej typów single jakiegoś trebla
#bukmacherka #eksperymentyjanuszmeistra
Btw, dorzucilbym swansea, ale to moja opinia bo jestem fanem ;)
bo 2 spotkania wybrałem
XD
@RzaoPaulo: dzięki, staram się podawać tylko to co najlepsze, polecam mój kupon dnia pamiętaj że nie jestem mędrcem, zawsze istnieje ryzyko;)