Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +158
XDDDD
#randomanimeshit #haruhisuzumiya #haruhizm #pixiv @joookub miałem Cię wołać cumplu na Haruhi.
@Santeria: Oczywiście przejąłbym Twoją rolę na tych forach, spamował tymi samymi obrazkami, wrzucał obrazki do złych kategorii, ale w granicach rozsądku, tak, bym jeszcze był zabawny i by ludzie mnie lubili ( ͡º ͜ʖ͡
W konfrontacji Haruhi i Makise jednak wybieram Makise, bo z nią zawsze można pogadać na każde tematy, chociaż z drugiej strony życie z Haruhi... na pewno nie jest nudne. Poza tym budzisz w sobie wewnętrznego dzieciaka, chcesz porobić głupie rzeczy bo kto Ci zabroni ( ͡º ͜ʖ
@lmao: Melancholia Haruhi Suzumiyi to mówi wszystko o tym bogu.
Typowe cechy boga (ukradzione z wiki):
wszechmoc - wiadomo, że miała moc utworzyć wszechświat, ale czy w każdej chwili może coś zmienić, czy ma władzę zniszczyć świat który utworzyła? - brak danych (skłaniam się ku nie)
wszechwiedza
Mówisz, że Haruhi ciągle trzeba się opiekować, a w ostatniej scenie to ona postanowiła zaopiekować się Kyonem. Wskoczyła w śpiworek w szpitalu i nadzorowała Kyona 24/7. Haruhi sama się sobą zajmie, no chyba że ją wk#rwiłeś ( ͡º ͜