Aktywne Wpisy
harold97 +302
Returned +180
Jak ja widze te grube baby na tych hulajnogach elektrycznych, to mnie krew zalewa xD zlazic z tych hulajnog I butowac, na zdrowie wam to wyjdzie a I spoleczenstwu bedzie lzej jak przestaniecie zajmowac tyle miejsca I zaczniecie byc w koncu uzyteczne xD na tych hulajnogach powinny byc montowane wagi I kamery, I jakby wykryly gruba babe, to od razu powinny kasowac z konta 3 dychy I sie blokowac, zeby taka nawet
WOŁAM: @milczmen @szafaaaa @fredzioo @seekerofutopia @Kodziak @rogerro @farbadookienn @balczyk @Savrith @Daxxx @znikajacypunkt @profesorek92 @insuline @vaskrate @fabru
Niestety pierwszy wpis w piątek mi się skasował, przez problemy z internetem, więc dopiero teraz piszę bo wróciła mi wena.
Torba została zamówiona 10 września, wysłana 11 i dotarła do mnie 22 września. Pod tym względem sprzedawcę polecam.
Link do aukcji: http://www.aliexpress.com/snapshot/6224262532.html
PLUSY:
- Wziąłem kawową, kolor jest dokładnie taki jak na zdjęciu.
- Solidnie wykonana, solidnie zszyta, materiał dobry.
- Suwaki i metalowe elementy są zaskakująco ładne, wyglądają bardzo porządnie.
- Główna kieszeń jest usztywniona taką gąbką i ładnie obszyta, więc można wsadzić tablet i nie martwić się, że coś z zewnątrz go porysuje. Bardzo fajna rzecz.
MINUSY:
- Mniejsza niż się spodziewałem. Jej wymiar to dokładnie A4, więc zeszyt w takim rozmiarze po wsadzeniu ma zagięte rogi.
- Pasek jest cienki, ale powinien wytrzymać te parę lat.
- Kieszeń na komórkę (niepotrzebne jak dla mnie).
Torba niewielka ale wygodna i funkcjonalna. Pasuje do marynarki, jest bardzo dobrze wykończona więc nikt nie pozna, że to "chińszczyzna" ;) . Pomieści kluczyki, karty, portfel, długopisy itp. rzeczy, a główna kieszeń spokojnie załapie książkę, tablet, dwa zeszyty i kubek termiczny na kawę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapłaciłem 60zł i jestem zadowolony, ogółem zakup oceniam na 8/10
#pokazzakupy #modameska
ps. torba bardzo fajna, dodam do wishlista.