Aktywne Wpisy
OCIEBATON +379
masternodeBTC +317
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
Itd itp. Twardo to olewalem do momentu kiedy wstajac przed swoim przystankiem dostałem kopa w kostkę. Zdjalem więc sluchawki, sprowadzony do ostatecznosci, i słyszę
Więc powiedziałem
#!$%@? mnie na łopatki logika kobit co muszą dac odpocząć swoim siatkom bo się zmeczyly. Jak tak chcą to niech kupią drugi bilet dla siatek skoro mają zajmować kolejne miejsce...
Wiem że to nie bylo z mojej strony zbyt kulturalne ale ludzie szanujmy się. Odrobinę logiki...
#coolstory #truestory #logikastarychbabwautobusie
przecież tak samo płace jak inni.
Komentarz usunięty przez autora
Ale jej powiedziałeś!