Wpis z mikrobloga

@Cripex: Nie wiem, ja nie narzekam. Miałem SE Xperia Pro Mini teraz mam Xperię Z i nie zamienił bym na szajsunga czy innego srajfona za żadną cenę. NIe wiem jak jest z innymi seriami, też słyszałem, że mogą być problemy, ale jeżeli mówimy o flagowych modelach to Xperia dla mnie wygrywa.
  • Odpowiedz
@bianco86: Miałem Xperia X10 (flagowiec) i lagowała, miałem Xperie S i lagowała, miałem Xperie SP i lagowała, a teraz mam Xperie Z1 Compact i też laguje także następnej Xperii więcej nie kupie nawet pomimo tego, że mają piękne telefony i bardzo mi pasują wizualnie.
  • Odpowiedz
@Cripex: X10 to był flagowiec? No fakt ale jej następca czyli Pro Mini był super i pewnie miałbym do dziś gybym nie rozbł ;) Co do S, SP to są bottomendowe modele. Nie wiemjak jest z Z1 compact ale pewnie też okrojona. Ja się po mojej Z przymierzamdo Z3, i pewnie się nie zawiodę.
  • Odpowiedz
@bianco86: Z1 Compact właśnie nie jest okrojona! W Benchmarkach wychodzi lepiej niż Z1 bo ma mniejszy ekran i rozdziałke, a te same bebechy.

Co nie zmienia faktu, że potrafi zalagować konkretnie.
  • Odpowiedz
@bianco86: Nie powiedziałem tego. Generalnie każdy Android z jakim miałem styczność ciął.

Producenci mogli by się zająć optymalizacją systemów i wydajnością baterii zamiast wkładać do telefonów procesory 8 rdzeniowe i gigabajty ramu.

@kocham_jeze:

Z roku na rok coraz więcej, a telefon jak się ścinał tak się ścina, a do tego bateria coraz krócej trzyma.
  • Odpowiedz