Wpis z mikrobloga

#bukmacherka #perlowameryce

Cześć Miraski.

Ważne wieści. Razem z dwoma innymi wykopkami @mombik i @unstyle otworzylismy wlasny Fanpejcz na Fejsie. Bedziemy tam wrzucac darmowe typy bukmacherskie. Przewidujemy ze dziennie znajdzie sie tam ok 3-4 typow, wg nas najpewniejszych. Beda robione podsumowania, bedzie liczony yield. Nie bedziemy za to nic usuwac, nie to jest naszym celem, zeby udawac ze wchodzi nam 100%. Mimo wszystko liczymy ze uda nam sie zarobic, gdyz juz od jakiegos czasu betujemy wspolnie i przynosilo to niezle rezultaty.

Takze jezeli ktos cenil sobie nasze typy to zapraszamy do lajkowania, sledzenia i udostepniania dalej :) Im wiecej ludzi tym wieksza motywacje mamy zeby wrzucac typy.

Zapomnialem o najwazniejszym :D Nazywamy sie WykoBet, coby pokazac skad jestesmy ;)

Chcialbym tez podziekowac @goodidea za zrobienie nam grafiki :)

Takze liczymy na Was ze pomozecie nam zdobys troche atencji ;) My odwdzieczymy sie dobrymi typami ;)

Teraz zapomanialem o najwazniejszym :D

Link do naszego profilu :)

https://www.facebook.com/Wykobet
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kutasiarz: no poki co nie. Przy okazji dostalem mala zjebke, ze poki co mam lajfow na fb nie wrzucac, tylko przedmeczowe ;) Takze od teraz przez jakis czas tylko przedmeczowe. Obecne czy wejda czy nie to pozniej usune, czechy zostawie tez bez wzgledu na rezultat. Wiec poki co lajfy beda pod tagiem #wykobet na wykopie, a przedmeczowe pewniejsze zdarzenia znajdziecie na fanpejczu. Sorki za zamieszanie, to pierwsze chwile,
  • Odpowiedz
@johanneskate1: raczej dopiero dogadujemy szczegoly ;) koledzy mi po prostu przypomnieli ze umawialismy sie inaczej. jakby weszlo tez bym usunal nie martw sie. nie robimy tego dla zysku wiec co nam zalezy?

BTW Zaraz bedzie kolejny typ, tym razem Hokej od mombika :)
  • Odpowiedz
@Perlo: daj refa na bet365 i jedziemy k---a do bankructwa. Moja żona już Ci dziękuje za kolejne uzależnienie i za to że nie ma co do garnka wsadzić.
  • Odpowiedz
@kragg5: to dobry pomysl, ale nas jest 3 kazdy dodaje w innych godzinach i czasami moj mecz sie juz rozpocznie a ktos inny jeszcze swojego nie podal itd. ale bedziemy sie starac skupiac to wszystko jak najbardziej w jednym miejscu
  • Odpowiedz