Zwycięzcom gratulujemy i prosimy o podanie danych do wysyłki na PW lub wysłać na redakcja[małpa]whatnext.pl, w przypadku kodów możemy na PW bezpośrednio podać kod lub go wysłać.
@WhatNext: ależ jestem podekscytowany xD ejej, a tam w tym pudełeczku jest też ten dołączony kod, no nie? Coś tam chyba pisaliście wcześniej. Aaa, i poszedł mail.
@WhatNext: Cholera, pierwszy raz coś wygrałem (no dobra, raz w paczce czipsów znalazłem kupon na kolejną paczkę czipsów) ( ͡°͜ʖ͡°). W dodatku dzisiaj (24.09) wbiłem level up w realu, więc przyjemnie będzie mieć jeden prezent więcej :)
Poszedł mail, dla potwierdzenia że ja to ja - mail składa się na początku z pierwszej litery imienia połączonej z nazwiskiem w jedno słowo.
I miejsce: Słuchawki Razer Kraken Pro WoT Edition wygrywa @jos za https://www.youtube.com/watch?v=jRHeDDKetaM
II miejsce: Kod 1 slot w garażu+300 gold+1 dzień premium+czołg M3 Stuart wygrywa @Samhain
III miejsce: Kod 1 slot w garażu+300 gold+1 dzień premium+czołg M3 Stuart wygrywa @MrHouse22
IV miejsce: Koszulkę World of Tanks Academy wygrywa @shiverr
V miejsce: Koszulkę World of Tanks Academy wygrywa @Hrabia_Serek_von_Hochland
Zwycięzcom gratulujemy i prosimy o podanie danych do wysyłki na PW lub wysłać na redakcja[małpa]whatnext.pl, w przypadku kodów możemy na PW bezpośrednio podać kod lub go wysłać.
#wot #worldoftanks #whatnext #wn
Wkrótce postaramy się wraz z Wargaming i Razer zorganizować drugi konkurs, tym razem z większą ilością nagród.
@WhatNext: super xD
@WhatNext: Świetny konkurs i mamy nadzieję na więcej :D
@iso9001:
Danke xD
@WhatNext: ależ jestem podekscytowany xD ejej, a tam w tym pudełeczku jest też ten dołączony kod, no nie? Coś tam chyba pisaliście wcześniej. Aaa, i poszedł mail.
@WhatNext: tyle wygrać, dosłownie :D bo będzie dzieki wam nowy premtank :D Jak przyjdą słuchaweczki to walne wpisik ze zdjęciem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przy okazji czekam na następny konkurs, w którym @jos znowu rozpierdzieli system xD
Poszedł mail, dla potwierdzenia że ja to ja - mail składa się na początku z pierwszej litery imienia połączonej z nazwiskiem w jedno słowo.