Dziewczyny, ma któraś z was tę patelnie? Potrzebuje kupić nową i ktoś mi ją polecił, ale nie wiem czy za tą cenę nie kupie jakiegoś gówna co po roku trzeba będzie wymieniać. (IKEA 365+)
@lukasyyyy: Może nie #rozowypasek, ale mam od miesiaca mniej wiecej. Rączka się nie nagrzewa, jest ciezka i nic nie przywiera. Dno grube. Ja jestem zadowolony.
@lukasyyyy: nope, nawet bez tłuszczu mozna było smażyc. Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, aż rodzicom do domu kupiłem i też byli zdziwieni, że patelnia za 25zł taka spoko. Stosunek cena/jakośc bardzo korzystny moim zdaniem.
Po prostu uzywac tych przyborów z tworzywa, co to są w ikei komplet za jakieś 3-4zł, a nie mieszać widelcem/nożem i będzie bardzo ok. Jak na studencką kuchnię to nie kupie nic innego, bo już mi jedną
@lukasyyyy: jedyny minus jest taki, że w tym zestawie duża patelnia ma 26cm i może mogłaby być wyższa - jak chcesz smażyć np. więcej warzyw, to się robi trochę ciasno - ale ogólnie dobry deal
#rozowepaski
Ale ogólnie polecam, za 25zł to bym co roku mógł zmieniać, a nie było akurat takiej potrzeby. Bardzo dobra patelnia, pozdrawiam xD
Po prostu uzywac tych przyborów z tworzywa, co to są w ikei komplet za jakieś 3-4zł, a nie mieszać widelcem/nożem i będzie bardzo ok. Jak na studencką kuchnię to nie kupie nic innego, bo już mi jedną
http://www.garneczki.pl/produkt/patelnia-zeliwna-madina,10388