Aktywne Wpisy
rzep +450
Święta, święta i po świętach. A to oznacza, że mamy WOŚP. A to natomiast oznacza, że zaczynają się ataki na tę instytucję. Po latach prób obrzydzenia samej osoby Owsiaka i sugerowania (nieskutecznie) jakichś przewałów w fundacji w ostatnich latach pojawiła się nowa narracja.
Ta narracja ma na celu sugerowanie, że WOŚP nie ma żadnego znaczenia w kontekście naszej Służby Zdrowia, bo zbiera grosze w porównaniu do budzetu NFZ. W końcu WOŚP
Ta narracja ma na celu sugerowanie, że WOŚP nie ma żadnego znaczenia w kontekście naszej Służby Zdrowia, bo zbiera grosze w porównaniu do budzetu NFZ. W końcu WOŚP
Panitsch +41
Daily reminder, że człowiek w czerwonych okularach pod przykrywką ratowania służby zdrowia drenuje portfele naiwnych Polaków od wielu lat, w międzyczasie tworząc dziesiątki spółek córek, żeby w trudniejszy sposób dało się namierzyć wyprowadzane przez niego pieniądze ze zbiórek. Co więcej, dzieli Polaków bezustannie mieszając się w politykę, gdzie pomaganie nie powinno mieć w ogóle wydźwięku politycznego ("NIE DAŁEŚ NA CHORE DZIECI? PEWNIE GŁOSUJESZ NA PIS TY BYDLAKU") #dailyreminder #takaprawda #wosp2023 #wosp #
Przejażdżka do Oksfordu i #pokazrower
Ten pałac okazał się dla mnie za drogi, zostanę przy swoim. Sklep rowerowy, serwis oraz kawiarnia w Oksfordzie - taka uboższa, lokalna wersja Rapha. Ale bardzo przyjemnie było, mieli dobry asortyment sklepowy i nawet zawiązałam nowe znajomości!
Trasa.
Te @Anks dogoniłam Cię i znowu jestem TOP1! Teraz się pościgamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rowerowyrownik #100km dawno u mnie nie było
Komentarz usunięty przez autora
@Chosen0ne: Już mnie @cree oświecił, jak będę mieć chwilę to ogarnę. Ale dzisiaj w ogóle strava się jakoś zrestartowała w środku trasy... Pierwszy raz jej odbiło.
@wspodnicynamtb: Chyba nie masz na myśli widocznego na fotce maresa z minivkami?! :-)
@Aesculus: Lidlowe, chyba 4 funty kosztowały.
Ja też mam porysowane - chciałem zmienić, ale może poczekam do zimy i kupie sobie nowy kask z okularami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)