Aktywne Wpisy

Mokotowski +39
źródło: temp_file1785791522995993488
Pobierz
Myslovitz +267
Mirasy sprawa jest, moja znajoma zbiera na leczenie raka i rehabilitacje.
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
źródło: temp_file5446497774422504418
Pobierz

#design #programowanie #heheszki
źródło: comment_fQe3PydbQ0frP2SJPeeT4lupcZJwcEAo.jpg
Pobierz@kozio23: Serio czy to ironia?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Caedem: przecież bez wydłubania tych części to jest zwykła wizytówka, a że da się ją przerobić na zestaw wytrychów to jest inna sprawa
@Caedem: dlaczego beznadziejne, to jest po prostu bardzo trudne do skodyfikowania. Z rurki da się przecież skutecznie wystrzelić pocisk
no właśnie i oczekiwałbyś powołania się prawa na normy, albo wręcz określenia parametrów wytrzymałościowych materiału
@gulamin: w stanach nie ma czegos takiego jak rutynowa kontrola
http://youtu.be/cISYzA36-ZY?t=1m20s