Wpis z mikrobloga

2182,5 - 2 = 2180,5

Klatka, barki, biceps, triceps i cardio z którego jestem niesamowicie zadowolony.

Od dziecka praktycznie nie biegałem i przez ostatnie 2 miesiące zazwyczaj dawałem radę 10 minut, maksymalnie kilka razy 12 minut, cardio na bieżni. 7km/h prędkość, marszem

Po takich 10 minutach padałem z bólu, tak jakby piszczele, z przodu. Znajomi biegacze i mój trener mówili, że muszę to rozchodzić, zaufałem.

Dzisiaj byłem zaskoczony i zrobiłem 17 minut i mogłem więcej[piszczele nie dokuczały], ale coś przy kostce delikatnie mnie zaczęło pobolewać, więc zdecydowałem przesiąść się na orbiterek.

Polecam w #slupsk Aktywna Fabryka. Bardzo dobrze wyposażona #silownia , jest mnóstwo salek. Zorganizowane w jakimś starym magazynie, ale wszystko nowiutkie. Jedynie dotarcie na miejsce najlepiej samochodem.

http://www.aktywnafabryka.pl/

#roknasilowni
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamikadz: Dzięki! Byłem dzisiaj zaskoczony, bo jeszcze w poniedziałek jak byłem na treningu, też byłem poskładany po 10 minutach.

Podkreślę, że jestem w delegacji i wziąłem ze sobą wszystkie potrzebne rzeczy itd., żeby nie opuścić treningu, niestety z jedzeniem jest o wiele trudniej, ale jak się chce, to mniej-więcej trzymanie diety się udaje. :)
  • Odpowiedz
@D3lt4: noto spoko :D jeśli rano ćwiczysz to warto zjeść sobie potem coś bogatego w węglowodany, żeby nie być zmęczony w ciągu dnia przez poranny trening ( ͡° ͜ʖ ͡°) to nic tylko tak trzymać dalej :D
  • Odpowiedz