Wpis z mikrobloga

Napisalbym o tym jaki wielki blad popelnilem przy wyborze firmy do #remontsznikersa jak motzno sa z nich partacze i jak malo profesjonalne podejscie do klienta maja, ale moja #zona sugeruje bym wylal swoje #gorzkiezale jak juz w koncu skoncza u nas prace. No nie wiem, dzisaiaj tak badzo mnie #!$%@?, ze juz chcualem pisac #truestory i podac pelne dane kontaktowe firmy aby nikt z mirkow z #lublin i okolic sie nie #!$%@? w bagno tak jak ja.

#oswiadczenie #oszukujo
  • 7
  • Odpowiedz
@TheSznikers: Niestety znam to uczucie, mieliśmy pare lat temu dobudowywany dom, "fachowcy" zamiast skończyć robotę w terminie, cały czas odkładali bo "tylko sąsiadowi coś zrobi, szybko się uwinie", "no obiecałem szwagrowi zrobić", "od przyszłego tygodnia zaczniemy" w rezultacie musieliśmy się w 4 osoby zmieścić na ~20 metrach kwadratowych. Nikomu czegoś takiego nie życzę.
  • Odpowiedz
@JazzBlurr: Czesc juz im zaplacilem w formie zaliczki. A pozatym podpisalem z nimi umowe ze do 15 maja skonczyc a jak nie to kara umowna za kazdy dzien. Tylko, ze gdy ja podpisywalem to olalem temat ile zaplaca za kazdy dzien zwloki i teraz wyszlo ze zaplaca 100zl za dzien co jest smieszna kwota. Mieli tyle czasu ze myslalem ze spokojnie sie wyrobia, ze nie bedzie w ogole tematu kar
  • Odpowiedz