Aktywne Wpisy
lossiemkos89 +75
Na ryneczku matrymonialnym stabilnie jak w deweloperce( ͡° ͜ʖ ͡°) #p0lka #tinder #randkujzwykopem #logikarozowychpaskow #nieruchomosci
zxc21 +14
Wytłumaczcie mi proszę jedną rzecz, bo taka mnie myśl naszła, że teraz #korposwiat ściąga pracowników do biur, że praca hybrydowa, zdalne odchodzą do lamusa. Firmy wydają sporo kasy na wynajem biur i w zasadzie po jakiego **uja tak robią, skoro można przyoszczędzić pracując zdalnie XD. Piszę z perspektywy #pracazdalna ignoranta, który był raz przez 2 lata w biurze przy podpisaniu umowy.
#pracait
#pracait
Lekarz na to że to przez to że ma krzywy nos.
Ona zdziwiona a on pyta czy ona ma znamię na lewej łopatce.
Ona potwierdza zdziwiona a on na to że bez operacji nosa #!$%@? pomoże bo to wszystko połączone.
Baba zrobiła nos. Plecy przestały boleć
... ch*ja pomogło ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Niestety, bo borelioza przynajmniej jest uleczalna. Chociaż tak jak słyszę to daje ona okropne objawy...
@wyslij_nudeski: coś i tym wiem
https://m.youtube.com/watch?v=mEK9lxED7HM
https://m.youtube.com/watch?v=Df22SSzwEMM
W dużym skrócie - lepiej chodzić szybko.
@wyslij_nudeski: ciesz się, że nie do dupy xd
Ostatnio tez problem z kolanem i 2 miesiace lazenia po lekarzach - w koncu padla diagnoza. Na Rehabilitacje poszedlem do mojego sprawdzonego czlowieka, po 5 minutach rozmowy zdiagnozowal to samo bez czytania "zalecen", pozniej sam sobie na miejscu zrobil usg i upewnil sie. Dzis jestem po 4 zabiegach i kolano dziala jak nowe.
Morał
Zakres dolegliwości ortopedycznych jakie można mieć jest zamknięty i pewnie mocno ograniczony, bo większość osób ma podobne dolegliwości. Jak tu można czegoś nie wiedzieć?
Ja wiem, że są warsztaty dla Renault i dla Forda, ale w każdym wymienią olej chyba, nie?
Edit: Ok, teraz widzę nawet w tagu. Ja po prostu noszę usztywnienia na tych stawach które wymagają odciążenia, z czasem ciało uczy się inaczej używać mięśni i jest trochę lepiej. Ogólnie niestety jedyne co można, to pracować z fizjoterapeutami nad wzmocnieniem mięśni. Tak wiem, przy eds ledwo ma się mięśnie, no ale :(.
@TypoweKontoDoPrzegladaniaWPracy: przy 20 pacjentach dziennie nie ma bata żebyś wszystkich, co do jednego dobrze wyleczył. Więc tak na prawdę w końcu zabrakłoby lekarzy bo nikt nie chciałby studiować kilka lat, żeby co jakiś czas kończyć z wyrokiem i płacić hajs xD
Bóle nieurazowe to zwykle nie jest pole widzenia ortopedów