Aktywne Wpisy
Gilley 0
Czy ktoś lata z multitoolem? Rozumiem że nie mozna ostrzy ani ostrych (ostro zakonczonych) przedmiotów, ale jak do tych zasad ma się np. taki tool z kombinerkami, malymi nożyczkami i śrubokrętem? bez ostrza oczywiście?
nie wiem czy ryzykować czy nie, ale mam leathermana CURLa z usuniętym ostrzem i tak się zastanawiam czy przejdzie.
#ryanair #wizzair #podroze #multitool #narzedzia
nie wiem czy ryzykować czy nie, ale mam leathermana CURLa z usuniętym ostrzem i tak się zastanawiam czy przejdzie.
#ryanair #wizzair #podroze #multitool #narzedzia
Wasacz +1
#korwin #knp #ukraina #rosja #wojna
ale Lwów powinien być Polski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wow, aż 22
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
nom, jak bym się szykował na wojnę
@choksondik: No tak 22 plusy ( ͡° ͜ʖ ͡°) szał
@internetowyjanusz: Włansie ogladałem rozmowe w rosyjskich medjach i tam rozmówca przekonywał że w Polsce wśrdo klasy śrendiej czeste sa poglady popeirajce odzyskanie Lwowa bo przeciez Rosjanie dbaja o swoje interesy to czemu nie Polacy. A przeciez ten poglad to glownie internetowe pisanie gimbazy i studentbazy popeirajacej narodowcow lub KNP a
Później nadal im było mało, to co zrobili? Serbii wydzielili Kosowo i Czarnogórę.
Czemu tak robią? Chcą osłabić kraje w regionie by nie były groźne.
@Myrten: Nie #!$%@? już ludzi dziecko, ok? Tak, zrezygnujmy z UE, NATO i wszystkiego czego się dorobiliśmy i idźmy do kolosa, który lada dzień się rozsypie i będzie pałą wszystkich #!$%@?ć. #!$%@? mać. Co za ludzie. Szlag mnie trafia normalnie na ten debilizm.
@Myrten: No to #!$%@? do Moskwy, a nie tutaj czekasz na złote czasy. Tam będzie ci lepiej, jest dobrobyt i kultura.
Atak atomowy na państwo nie-atomowe sprzymierzone z państwem atomowym to inny problem, odwetem za to może być atak atomowy na inne państwo sprzymierzone z tym co dokonał ataku, albo na siły