Aktywne Wpisy

KRZYSZTOF_DZONG_UN +605
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
źródło: temp_file6747366378341748774
Pobierz
dowujawafla +171

Pytanie jak i rada,
po pierwsze, jako że do noopeptu w proszku nie jest dodawana ulotka, wraz z którą moglibyśmy zapoznać się m.in. z interakcjami noopeptu z innymi lekami, kategorycznie przestrzegam przed braniem jakiś środków z grupy niesteroidowych leków przeciwzapalnych w połączeniu z noopeptem.
Zapomniałem że biorę noopept i łyknąłem coś przeciwbólowego, splątanie gwarantowane + omamy po zamknięciu oczu.
Znajdę gdzieś listę środków których branie jest przeciwskazane przy jednoczesnym stosowaniu noopeptu ?
Nigdy nie miałem, nie mam i nie będę miał kontaktu z narkotykami, substancjami psychoaktywnymi ani żadnymi lekami które zaburzają świadomość, tak więc nie opiszę dokładnie tego co czułem bo brakuje mi doświadczenia i odpowiednich słow. Ale to przypominało mi
Nigdy nie mów nigdy. Po jakiś ruski niesprawdzony środek sięgnąłeś jednak? Po co?
Po drugie, to nie prawda że nie został "sprawdzony". Po prostu, badania dotyczące działania noopeptu nie są tak rozległe jak w