Wpis z mikrobloga

#noopept

Pytanie jak i rada,

po pierwsze, jako że do noopeptu w proszku nie jest dodawana ulotka, wraz z którą moglibyśmy zapoznać się m.in. z interakcjami noopeptu z innymi lekami, kategorycznie przestrzegam przed braniem jakiś środków z grupy niesteroidowych leków przeciwzapalnych w połączeniu z noopeptem.

Zapomniałem że biorę noopept i łyknąłem coś przeciwbólowego, splątanie gwarantowane + omamy po zamknięciu oczu.

Znajdę gdzieś listę środków których branie jest przeciwskazane przy jednoczesnym stosowaniu noopeptu ?
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tatsuhiro: wziąłem Ketonal Forte 200mg, może te objawy to nie było takie typowe splątanie, ale po zamknięciu oczu odczuwałem omamy jakie przypominają mi tylko wysoką gorączkę przy której kiedyś niemalże omdlałem.

Nigdy nie miałem, nie mam i nie będę miał kontaktu z narkotykami, substancjami psychoaktywnymi ani żadnymi lekami które zaburzają świadomość, tak więc nie opiszę dokładnie tego co czułem bo brakuje mi doświadczenia i odpowiednich słow. Ale to przypominało mi
  • Odpowiedz
@Domenico: po pierwsze... jakkolwiek nie określałbyś noopeptu to nie jest to "lek" lub suplement diety który ma właściwości substancji psychoaktywnych, noopeptem nie da się odurzyć, nie wywołuje skrajnych, zasadniczo jakichkolwiek stanów emocjonalnych. Nie uzależnia, ani psychicznie ani fizycznie -> ergo, nie ma właściwości typowych dla substancji określanych mianem narkotyków.

Po drugie, to nie prawda że nie został "sprawdzony". Po prostu, badania dotyczące działania noopeptu nie są tak rozległe jak w
  • Odpowiedz