Aktywne Wpisy
dziobnij2 +356
Miałem robioną biopsję guza trzustki i guza na nerce. Do tego termoablacja guza nerki. Za kilka tygodni będę znał wyniki biopsji. Teraz mi trochę cieknie z rany ale na szczęście dostałem wypis i wracam do domu. Zdjęcie zrobiłem wczoraj, kilka minut przed wyjazdem na salę operacyjną. Onkologia Bydgoszcz.
#przegryw
#przegryw
Pshemeck +98
Migawka z Polski, oj będzie miała kobieta przewalone :) Co innego poparcie Palestyny, a co innego takie banery. Na pewno już namierzają p0lkę.
#izrael #palestyna #wojna #bekazpodludzi
#izrael #palestyna #wojna #bekazpodludzi
A jak nie dasz plusa to widać jesteś za dziadowskim SanAndreas - najgorszym wypierdkiem serii GTA i ponownie #mowiejakjest bo #takaprawda
Napracowali sie chlopaki przy grafice itd, a w kwestiach smaczków, misji czy spedzania czasu w gta kompletnie ten temat zostal tak jakby olany.
Przy zestawieniu z VC aż boli. Dla mnie zawsze największą bolączką Vice City była właśnie konstrukcja fabuły. O ile bohater może się niektórym podobać, tu już "ciągłość" fabuły woła o pomstę do nieba. Przez pierwszą połowę gry przechodzisz misje, które się ze sobą
@MiernaBabcia: Co to oznacza? :D
Ale tak serio, GTA3 postarzało się niemiłosiernie. Najgorsza część z tych nowych.
Uzasadnię:
GTA V - rozległy piękny świat, świetne postacie i dialogi, fajna muzyka, dużo "activities" jak skoki na spadochronie czy golf i inne. Ogólnie nie można się doczepić do tej gry bo imho ta cześć jest perfekcyjna i współczuję Rockstarowi bo trudno będzie zrobić coś równie udanego, a co dopiero lepszego! Ogólnie ta gra mogła by być filmem i to takim
No chyba nie.
Miasto było takie piękne, słoneczne i fascynujące, że gdy 1. razy wyszedłem "na ulicę" na początku gry, to przez dłuższy czas tylko łaziłem i się gapiłem na wszystko.
W porównaniu z burym, nudnym i monotonnym miastem z GTA III różnica była porażająca. Do tego ciekawsze zadania, ogólnie ładniejsza grafika, ciekawsze samochody i pojazdy - a do tego przyjemna w użyciu broń, zarąbiste
PS. No i świetna muzyka, ale to chyba oczywiste ;)
Gardzę.
pozdrawiam