mk321 mk321 09.09.2014, 19:15:06 1 + #informatyka #pdf #dtp #doc #imagemagick #ghostscript Jest jakiś sposób, żeby w wierszu polecenia przekonwertować DOC na PDF?Ewentualnie DOC na PS (Postscript) - bo PS na PDF umie Imagemagick.Coś tam niby znalazłem, że da się z wiersza poleceń odpalić Worda albo OpenOffica Writer. Ale nadal za każdym plikiem trzeba kliknąć "Zapisz".Dobrze jakby ten program był darmowy i porządny. A nie jakieś "Free converter" firmy "Super extra soft".W sumie jedyne czego mi brakuje, to obsługi DOC w Imagemagick (jest może jakiś plugin czy coś?). Tu niby piszą, że coś tam DOC w nowej wersji, ale to jakaś ściema, bo nie ma.
Srala-Bartek Srala-Bartek 09.09.2014, 19:20:51 1 + @mk321: marcin@marcin-HP:~$ doc2pdfProgram doc2pdf nie jest obecnie zainstalowany. Możesz go zainstalowaćPokaż całość
manny_lanny manny_lanny 09.09.2014, 19:21:01 0 + @mk321: openoffice i prawidłowy pdf ( ͡º ͜ʖ͡º) masz fantazję
mk321 mk321 09.09.2014, 19:29:12 0 + @Srala-Bartek: Potrzebuję narzędzia na Windowsa, ale chyba też jest to samo. Przetestuję.@manny_lanny: No mogę w OpenOffice, ale jak zrobić w nim z wiersza poleceń? Jakbym miał np. 1000 plików?
Jest jakiś sposób, żeby w wierszu polecenia przekonwertować DOC na PDF?
Ewentualnie DOC na PS (Postscript) - bo PS na PDF umie Imagemagick.
Coś tam niby znalazłem, że da się z wiersza poleceń odpalić Worda albo OpenOffica Writer. Ale nadal za każdym plikiem trzeba kliknąć "Zapisz".
Dobrze jakby ten program był darmowy i porządny. A nie jakieś "Free converter" firmy "Super extra soft".
W sumie jedyne czego mi brakuje, to obsługi DOC w Imagemagick (jest może jakiś plugin czy coś?).
Tu niby piszą, że coś tam DOC w nowej wersji, ale to jakaś ściema, bo nie ma.
marcin@marcin-HP:~$ doc2pdf
Program doc2pdf nie jest obecnie zainstalowany. Możesz go zainstalować
@manny_lanny: No mogę w OpenOffice, ale jak zrobić w nim z wiersza poleceń? Jakbym miał np. 1000 plików?