Wpis z mikrobloga

znowu wrzesien i była żona mi pisze ze potrzebuje pieniadze dla chlopakow, gdzie 15 sierpnia przelałem jej 3k euro. #k------c i jak tu nie pic ? #jakzycpaniepremierze
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bslawek: zalosne nie dal bym jej ani grosza tylko sam osobiscie wszystko kupowal - rowery komputery zabawki akcesoria szkolne i ksiazki. Pewnie za wiekszosc kasy stroi dupe i goli cipe zeby sie puszyc przed kasiastymi bonzo... z------s fchuj
  • Odpowiedz
@swierzaq: w---------j i nie ucz mnie syneku @sometwo: wiem z-------m, moja wina, tak jak juz pisalem w pt jade do polski pojde do prawnika, chce polowe dawac im a reszte otworze konto i chlopaki jak skoncza 18 beda mieli na start
  • Odpowiedz
@bslawek: jak będą starsi to miej z nimi kontakt i z nimi załatwiaj sprawy ich utrzymania. Jak masz czas to możesz ich teraz zdalnie zaopatrywac w rzeczy które potrzebują. Po prostu przez neta zamawiaj im ubrania/jedzenie/wszystko co potrzeba. Możesz powiedzieć eks że jej nie ufasz i żeby ona mówiła co jest potrzebne i im to zapewniaj. Tak czy siak bądź twardy ;) mam nadzieję że ona jest przynajmniej w miarę
  • Odpowiedz
@bslawek: :o Ja rozumiem że na dzieci zawsze trzeba, ale to jest przesada. Może lepiej przelewać jej absolutne minimum potrzebne do życia a dla chłopaków odkładać na jakieś konto czy inną lokatę? Ewentualnie konkrety dla Nich. Trzymaj sie mirko-cumplu
  • Odpowiedz
co wy z tymi paczkami.. za dużo zabawy. można prościej ją wytresować: albo skany rachunków z wydatków na dzieci albo ustalone minimum i ani grosza więcej
  • Odpowiedz
@bslawek: trochę beka z ciebie, jesteś bogaty ok, jak cie nie boli te 3K euro to też ok, ale w Polsce w-----ć 12K na miesiąc plus jeszcze samemu pracować.... xD to trzeba serio umieć. ludzie 15K złotych to przez rok zarabiają a mimo to jakoś tam żyją. 2 Rowery i wyremontowany pokój to max 10K gdy te rowery ze złota są i najwyższej półki. Robi cie strasznie kobieta, po męsku
  • Odpowiedz
@bslawek: to sie łądnie wpakowales :/. Przede wszystkim to ci będzie potrzebny dobry adwokat. Zwróć też uwagę, że była żona, jesli została przyzwyczajona do życia na wysokiej stopie to może chcieć alimenty na siebie i sąd może jej przyznać ( jak pracowałem w rodzinnym było kilka takich sytuacji gdzie ex małżonkowie dostawali alimenty na siebie po 5-10k złotych miesięcznie generalnie bo tak. bo tak przywykli żyć i inaczej nie umieją.)
  • Odpowiedz