Aktywne Wpisy
lukija +14
jestem taką #!$%@? porażką moich rodziców, że w ogóle ciężko to sobie wyobrazić, teraz dają mi pieniądze na życie i na mieszkanie, ale powiedzieli, że jeśli nie znajdę pracy do kwietnia to wrócę do nich do domu, a że to przez nich mam #!$%@?ą chorobę psychiczną to wiadomo, że wolę zacząć się #!$%@?ć niż wrócić do tego piekła, codziennie dzwonię do zusu, kiedy dostanę termin komisji rentownej, bo minął już ponad miesiąc
Nigdy nie byłem na nartach i jak słyszę opowieści, że ktoś regularnie jeździł na narty z rodzicami za dzieciaka, zwłaszcza na przełomie lat 90/00 to dla mnie to jest zupełna abstrakcja.
#rapsy #rap #hiphop #muzyka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@lukaszlew77: o czym ty bredzisz xD
Jest klasykiem? Jest! Więc co się pienisz, nie ty decydujesz o tym czy jakiś numer jest klasykiem czy też nie i chyba się na to nie zanosi xD
##!$%@? (
@lukaszlew77: powiedz to wszystkim, jak masz czelność nazywać ich gust muzyczny "gównem"
meh
@mx2, @xyz_zyx, @jata, @polik95, @Culiusz_Jezar, @pwone, @bolimieglowa, @Jegorow88, @pan_Kmicic, @Lysyn, @arczer, @Hasq, @TeflonDon, @beemarr, @weeden, @wojtarz, @deckss, @Gumi5, @sernik333, @cholernik, @kielonek, @zgaS, @keyah, @