Aktywne Wpisy

wfyokyga +66
Żółw się zepsuł i naprawiajom 🐢🐢🐢🐢
źródło: temp_file1064089344270796998
Pobierz
LaudatorLibertatis +213
Mireczki, dzisiaj wjeżdżamy z grubym tematem. Po medialnej burzy na temat zadłużonej agencji marketingowej Roberta Lewandowskiego (STOR9) przyjrzałem się 30 spółkom naszego narodowego czempiona no i znalazłem więcej niż się spodziewałem.
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
źródło: fb1-2026-03-22-1
Pobierz

Nie ma co ukrywać, że RVP gra padakę, Rooney nadaje się teraz tylko i wyłącznie do środka pola (i w przypadku tego transferu tam właśnie będzie grał) więc taki "World Class" jak Falcao jak najbardziej się przyda.
Z drugiej strony chłop jest po kontuzji i wielką niewiadomą jest jego forma.
Tylko, że wtedy nie wiadomo co z Di Marią (który najlepiej czuje się w środku wg mnie) i Blindem, a może i jeszcze ktoś przyjdzie. Poczekamy, zobaczymy :D