Aktywne Wpisy
TypicalPolack +12
Pytanie bez beki i na serio do dorosłych (>25 lat) - jak wy jesteście w stanie żyć zarabiając mniej niż 10k miesięcznie w PL?
Nie chcę nikogo trigerować, pytam serio. Wszystko jest teraz w #!$%@? drogie - ja mam miesięcznie STAŁYCH wydatków 9,5k i choćby skały srały tyle minimum muszę wybulić co miesiąc. A ja żyję w sumie dosyć skromnie i nie uważam się za bogacza.
#pytanie #pytaniedoeksperta #nieruchomosci #blackpill #niebieskiepaski #
Nie chcę nikogo trigerować, pytam serio. Wszystko jest teraz w #!$%@? drogie - ja mam miesięcznie STAŁYCH wydatków 9,5k i choćby skały srały tyle minimum muszę wybulić co miesiąc. A ja żyję w sumie dosyć skromnie i nie uważam się za bogacza.
#pytanie #pytaniedoeksperta #nieruchomosci #blackpill #niebieskiepaski #
Jabby +87
Nominuję @mentosh
#glupiewykopowezabawy
Komentarz usunięty przez autora
co się tu #!$%@?? kółóko wzajemnej adoracji? a jak ja nominowalem z czystej sympatii to swojej grubej dłoni bez PALCÓW nie chcialaś pokazać? :D ;)
a tak na powaznie to az sie łezka w oku kreci ;) ja tak poznałem mój różowy pasek. przez internety. ogólnie to smieszna historia bo oboje jestesmy w polsce z tego samego miasta ale wczesniej sie nie znalismy. ja od kilku lat siedze
do mojego paska tez ostanio przykolegowal sie jeden koles i powiem szczerze ze chamsko sie #!$%@? i wykorzystal friendzone zeby sie zblizyc ;) na szczescie jako samiec alfa godnie zawalczyłem o swoje squaw i wszyscy zyli dlugo i szczesliwie
no oprócz tego przegrywa ktoremu nie wyszedł podbój ;)
#stalkujo. od dwóch tygodni nie ;d
no właśnie, dlatego jestem zajęty :D