Wpis z mikrobloga

Nie ukrywam że niezła ze mnie cebula i robię to dla atencji. ( ͡ ͜ʖ ͡)

Niektórzy grają po 300+ godzin i siedzą w silvwerze ale są też tacy co grają od 3 dni w cs go a ich pierwsza ranga po wygraniu 10 meczy to...

A tu ile gram

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/co/xo/ym/uo3sxq.jpg

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

#csgo
ciekaw1 - Nie ukrywam że niezła ze mnie cebula i robię to dla atencji. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

...

źródło: comment_jlqC4VvhkPsBr1vCuoyKIXEEDuEgzCWp.jpg

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@muchcoin: 5 lat temu okoł miałem w znajmoych na innym koncie 3 osoby które miały ponad 10k godzin w cs 1.6 na jednym steamie jedna 11k kolejna 13 i kolejna 17k z hakiem mozna by wyszukac czy nadal graja ale pewno granica 20k a moze 30k zostala juz dawno zlamana na 1 osobe bo bylo to z 5 lat temu :)
  • Odpowiedz
Najlepsi to weterani cs source bo source jest na tym samym silniku co cs go :P

@ciekaw1: Teoretycznie tak, ale zobacz sobie na samych najlepszych graczy, większość z nich to weterani 1.6. A przyzwyczajenie się po długiej przerwie to zdecydowanie znacznie szybciej niż kilka miesięcy co zresztą dowodzi Twój screen.
  • Odpowiedz
@wpoz

to taka moja srednia z d--y bo gdzies widzialem ze calosc przegranych godzin cos kolo 35k czyli 13h na jedna dokladnie jakby dzialic ten czas na 150 gier to wychodzi 234 gdzoin takie srednie dane daje masz jakies strony do sprzwdzania ststystyk danego konta steam ?
  • Odpowiedz
@ciekaw1: Te dane to z jego gabloty i dotyczy to osiągnięć steam. Była gdzieś strona która pokazywała w ile zagrałeś gier ze swojego konta, niestety nie pamiętam jak się nazywała.
  • Odpowiedz
@ciekaw1: 10k godzin nie wychodzi z ręki w rok, a do tego to po 10 meczach pewnie dałeś radę powrócić do przynajmniej 75% tego co miałeś wcześniej. Ja mam 150 godzin w GO i 500 godzin w 1.6(które są bez znaczenia bo grałem w deathrun, kz i zombie mody) i siedzę w Silver Elite Master. Nie należy podawać takich rang bez kontekstu bo lud zaczyna buldupić

Ja jestem silver 3
  • Odpowiedz