Wpis z mikrobloga

Nie ukrywam że niezła ze mnie cebula i robię to dla atencji. ( ͡ ͜ʖ ͡)

Niektórzy grają po 300+ godzin i siedzą w silvwerze ale są też tacy co grają od 3 dni w cs go a ich pierwsza ranga po wygraniu 10 meczy to...

A tu ile gram

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/co/xo/ym/uo3sxq.jpg

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

#csgo
ciekaw1 - Nie ukrywam że niezła ze mnie cebula i robię to dla atencji. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

...

źródło: comment_jlqC4VvhkPsBr1vCuoyKIXEEDuEgzCWp.jpg

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@japco: Czy ja wiem, czy tak niewiele? Ma rangę wyższą o 70% wykopu, skoro ludzie "chwalą" się elitarnym srebrem a s4 nazywają wysokim poziomem, to czemu mg1 nie wrzucać? Serio k---a mirko ma w csie jedynie równać w dół?

@muchcoin: GZ :) Jakieś doświadczenia z innym cs'em albo fps?
  • Odpowiedz
@ciekaw1: gamesens to gamesens :]

A fpsy masz idealnie ustawione. Możesz ewentualnie podnieść o oczko w górę na 129 (gra wtedy trzyma 128-129). Więcej nie ma sensu, bo nie dość, że grafika się bardziej męczy to zysku żadnego z tego nie ma :]

@mufind: Powyżej 128 fps różnicy nie ma i nie ma sensu mieć fps więcej - patrz wyżej. Aczkolwiek racja, ja osobiście teraz na 30-40 fps
  • Odpowiedz
@japco: Ale to ty zacząłeś od bólu d--y ( ͡º ͜ʖ͡º) K---a, mirki wrzucają ACE'y na botach a ty się wkurzasz o wrzucenie rangi? I to wyższej od 70% wykopu. Serio k---a?
  • Odpowiedz
@Lanc: Wszystko mam na low także nawet nie ma sie co męczyć :) przydałby się jeszcze taki monitor co wyświetla 120 fps niestety mój 60fps widać różnice w full auto itd. Dobra uwaga podniosę o to oczko.
  • Odpowiedz
@ciekaw1: To jest temat rzeka w tym miejscu :) Niestety wiele osób na mirko gra albo mega słabo, albo gra mega słabo i się nawet nie stara naprawić błędów. Zwrócisz im uwagę co robią źle, usłyszysz "p-----l się, gram dla zabawy" ;) Więc jak lubisz rywalizację i e-sport to no możesz się niestety spotkać z niezłym betonem tutaj.

Np. taki Yaxes, z dobre 600h gry, ranga elitarne srebro, i co
  • Odpowiedz
@japco: ja mam alta do grania "dla zabawy" ze znajomymi z silver elite-gn4 i mam tam mg2, tak więc nie powiedziałbym, że srebro = robienie sobie beki cały czas. Dla niektórych ludzi po prostu silver elite to max i tyle.

• Odpowiedz
A tam to się nie liczy w cs 1.6 to pewnie łącznie mam i z 10k+ bo grałem z 7 lat ale to było ponad rok temu

@ciekaw1: Ma to całkiem spore znaczenie, nie przypadkiem ludzie z najwyższymi rangami to ludzie którzy grali wcześniej dużo w 1.6, to samo jeżeli chodzi o najlepszych graczy na scenie e-sportu - wszyscy poza cs go mają też przegrane po kilka tysięcy godzin w
  • Odpowiedz
@wpoz: @ciekaw1: Różnica w tym ile czasu spędziłeś na 1.6, jest taka, że masz tą reakcje wyrobioną, celność etc. wiec jak to już masz wyrobione to tylko przystosować się do go i masz skilla odnowionego z 1.6 :)
  • Odpowiedz