#ingress #kiciochpyta Też macie problem ze skanerem że wam skacze podczas zbliżania i oddalania? Na Xperi L nie miałem tego problemu bo tam ekran to był istny topór (mało czuły) Czy to normalne na #sgs3 Miałem folie ochronną od nowości ale zdjęłem bo myślałem że to to...
@TomgTp: U mnie nic takiego nie ma. Sprawdź przybliżanie w Google Maps to wtedy będziesz wiedział, czy to tylko Ingress czy jednak coś nie tak z telefonem.
@TomgTp: Pewnie to sprawdziłeś, ale próbowałeś wyłączyć i włączyć ponownie urządzenie ( ͡°͜ʖ͡°)? U mnie na #nexus4 też czasami tak się tak działo i restart pomagał. Jak dalej będzie świrować to wipe i za okno!
@TomgTp: Xperia S - to samo mam. Od całkiem niedawna, bo wcześniej tego nie było. I na pewno to wina wyłącznie aplikacji. Mi się wydaje, że jak wprowadzali jakieś zmiany żeby przystosować grę pod iOS to coś po prostu skaszanili. I też nie wiem jak się tego pozbyć.
Mirki takie coś mi wyskoczyło na fejsie. Że niby to wodociąg, rura, która dostarcza się wodę pitną do domów. Jak myślicie, to nie fejk? #woda #chemia #ciekawostki #zywnosc #zywienie #zdrowie
@NiSziq:
Tylko to znalazłem i tylko to niewiele daje.