Wpis z mikrobloga

@ryhu: hmm z jednej strony fabuła była cienka, z drugiej sam character development przyzwoity. Bardzo mi się podobała stopniowa przemiana vegety z "total-evil" na "neutral-evil" Do tego oglądałem dbz w eng dub, który dostał znakomitą muzykę. Nie oszukujmy się, to nigdy nie było zrobione z myślą o fabule
  • Odpowiedz
Do tego oglądałem dbz w eng dub

HHHHHHHHHHHHNNNNNNNNNNG

który dostał znakomitą muzykę.

helena,
  • Odpowiedz
@Floki: Jak najbardziej, masz tam całą sagę Dragon Ball Z (Z wyłączeniem sagi Buu, która aktualnie jest emitowana jako 2 sezon) bez fillerów, do tego lepsza jakość obrazu. Mimo wszystko polecam również obejrzeć pierwszego Dragona, można czasami dobrze śmiechnąć.
  • Odpowiedz
@Tokashi-110: Nie mam pojęcia, czy w którymś z Dragon Balli jest opisywane dzieciństwo Goku, ale Kai jest stworzone tak, jakbyśmy już wiedzieli na ten temat wszystko oraz znali wszystkie postacie co jest bardzo irytujące.
  • Odpowiedz
@Floki: Tak, dokładnie. Jest to remake serii "Dragon Ball Z", czyli serii 2. "Dragon Ball" opowiada dzieciństwo goku, jest to bardziej seria komediowa i oczywiście diametralnie różni się od DB:Z. Może rzeczywiście lepiej będzie Ci zacząć od pierwszego Dragon Ball'a.
  • Odpowiedz