Wpis z mikrobloga

Jako wyborca KNP chciałbym zadać pytanie wszystkim spod tagu #knp i #korwin : Czy w waszym kucowatym słowniczku znajdują się inne słowa poza :

-lewacki

-troll

-60groszyzawpis

-zaorane

-masakracja

?

Bo ostatnio z tego co widzę to każdy kto ma przeciwne zdanie (i brawa dla tych którzy odważą się mieć inne zdanie, bo z automatu mają przeciw sobie 150 osób) dostaje 'repety' które wiecznie brzmią tak samo. To jest jakieś n----------e umysłowe czy najzwyklejsze gimbazyjne kółeczko adoracyjne które myśli że te magiczne zdania jeszcze na kogoś działają? Jeden na 20 wie cokolwiek o gospodarce i próbuje jakoś dyskutować, reszta wali wiecznie te same teksty. Nie mówiąc już o znaleziskach jak przemówienia Wiplera czy rozmowy JKM w Tak czy Nie. Zawsze masakrują totalnie, absolutnie k---a miażdżą wszelkie lewactwo, wywęszą każdy socjalistyczny spisek, nie ważne co by powiedzieli. Są nieomylni, są k---a absolutnie doskonali. Nawet jakby puścili pierda na wizji też byście to uznali za 'masakrację'. Lewacy próbują jakoś dyskutować, przedstawiają argumenty (nie ważne jak głupie) ale nie, ktoś napisze 'usuń konto lewacki trolu bo za dużo ci żydki z wyborczej płacą' i wszyscy zadowoleni. Gdy już zabraknie korwiniście argumentów zostaje tylko : hurr durr podaj alternatywę albo internetseriusbiznes, bo ktoś trafia w sedno i nagle sytuacja staje się nerwowa. Przecież to nie jest polityczne oświecenie, to jest zwyczajny fanatyzm i ignorancja, chociaż i tak bardziej wierzę w to, że w KNP jest od groma osób n-----------h umysłowo które nie mają o niczym pojęcia, idą tylko jak stado owiec prowadzone przez bardziej kumate jednostki.

Tylko czekać aż konto TVNu monitorujące wykop nasmaruje o was reportaż przed wyborami, wszak wykop to ostoja KNP w internecie. Za głupotę się płaci.

#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #polityka
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nomoreregrets: Fajnie, jakby argumenty lewaków również były bardziej różnorodne. Bo narazie to tylko: dej wyliczenia bla bla kuce wyznają korwina bla bla korwin ruski agent bla bla korwin szaleniec chce gwałcić kobiety

Niektórych komentarzy lepiej nie nagradzać merytoryczną odpowiedzią.
  • Odpowiedz
Lewacy próbują jakoś dyskutować, przedstawiają argumenty (nie ważne jak głupie)

@nomoreregrets: prosze Cię, od razu mi się przypomniała Kazia Szczuka ze swoim "bo ja tak chce". Więc właśnie, że tak - jest ważne jak głupie są te argumenty, nie ważne po której stronie.
  • Odpowiedz
@Aleksander_Newski: Na szczęście mamy ciebie. Ostoje normalności, wiedzy i merytorycznej dyskusji. Wklej obrazki brzydkich feministek, zaszufladkuj paru ludzi i dodaj ich na czarną, a potem posuwaj komentarze i chwal się, że wygrałeś dyskusję.
  • Odpowiedz
@Aleksander_Newski: twoja lista tylko potwierdza to ze znajdujesz sie wsrod tych ludzi o ktorych pisal autor. Myslalem ze to lista ludzi pokroju artpopa, uwodziciela; ale nie najlepiej wrzucic wszystkich do jednego wora nawet jesli to sa wartosciowi lewacy.
  • Odpowiedz
@Kajmel: Nikt na moja listę nie trafił z powodu poglądów, a chamstwa, obrażania innych użytkowników, albo popierania takich właśnie ludzi. Do pewnego momentu próbowałem dyskutować z dużą częścią ludzi, którzy się tam znajdują. Ale ostatecznie stwierdziłem, że rozmowy, które najczęściej kończyły się wyzywaniem mnie za posiadanie innych poglądów w proporcjach 1:10 nie mają najmniejszego sensu.
  • Odpowiedz
Nikt na moja listę nie trafił z powodu poglądów, a chamstwa, obrażania innych użytkowników, albo popierania takich właśnie ludzi

@Aleksander_Newski: Dziwnym trafem znaleźli się tam tylko ludzie piszący pod tagiem neuropa o lewicowych (wedlug ciebie) poglądach. Taki sporting, który chamstwem i prostactwem brylował codziennie pod wiadomymi tagami, już na tę listę nie trafił. Do tego twoja śmieszna lista jest tajna i dostanie ją tylko wybraniec o prawicowych poglądach. Wyjaśnisz nam
  • Odpowiedz
@nomoreregrets: Pewne rzeczy są bezdyskusyjne. Jeśli ktoś, pomimo wielu tłumaczeń i pomimo jawnych dowodów ciągle tworzy nowe i nowe wpisy, gdzie ciągle wypisuje że 2+2=5, nie popiera tego żadnymi argumentami i nie chce zapoznać się z literaturą, no to co w takiej sytuacji może zrobić człowiek, który studiował matematykę i ponad wszelką wątpliwość wie, że 2+2=4?
  • Odpowiedz
nie chce zapoznać się z literaturą, no to co w takiej sytuacji może zrobić człowiek, który studiował matematykę i ponad wszelką wątpliwość wie, że 2+2=4?

@Jah00: Chciałbym, żeby takie standardy panowały na wykopie. Niestety popieranie komentarzy literaturą to rzadkość.
  • Odpowiedz
@dzangyl: Mirko to najbardziej s---------e miejsce w internecie, pełne fanatyków, hipokrytów, s--------n życiowych i ludzi którzy wiecznie mówią 'jak król dżungli, nawet mi nie żal, lel, czo, to ja nawet nie, beka, usun konto' hahaha p--------a elita internetu, tacy cool :D Każdy kto to z boku obserwuje mirko nie uzna że siedzą tu normalni ludzie. :)
  • Odpowiedz