Wpis z mikrobloga

@Kejran: To nie są "jakieś tam nike" tylko nike sb :)

@Helikopter_Apacza: Produkty które widzisz na ali, to zwykłe podróby. Jeżeli masz zamiaru kupic buty na deskę, nie kupuj tych podrób z ali. Za duże znaczenie ma tutaj rodzaj użytych materiałów i jakość wykonania. Kasa w błoto.
  • Odpowiedz
@Helikopter_Apacza:

Z normlanym używaniem - jedna, wielka niewiadoma. Jako, że nike podrabiane są w różnych miejscach, możesz dostać produkt jako-taki, a możesz i tragiczny, nie ma reguły. Dodatkowo do ceny tych butów dojdzie zapewne cło, vat i koszty odprawy celnej. Co za tym idzie może Cię to wynieść ok 200zł za podrabiane buty nieznanej jakości, gdy za 230zł kupisz oryginał.

Generalnie akurat stosunkowo drogie buty (dc/etnies/nike sb) na desce sprawują
  • Odpowiedz
@Kejran: Każdy woli co woli :) po 8 latach spędzonych na desce, mimo iż już nie jeżdżę to nadal tym w pewien sposób żyje ;) Deska chyba bardziej wpływa na człowieka, zachowanie, światopogląd niż szachy :)
  • Odpowiedz
@diarrhoea szczerze to ciężko mi powiedzieć kupowałem tam raybany nie wiem jak praktycznie filtr być może w ogóle go nie było ale same w sobie były solidne i trzymały się póki na nich nie usiadłem, myślałem że ktoś kto już kupował buty się wypowie ale nie wydaje mi się żeby cło czy inne podatki były pobierane .

@Kejran co kto woli ;d
  • Odpowiedz
@Helikopter_Apacza: Pamiętaj, że podróba podróbie nierówna, bo są produkowane w różnych miejscach :) Możesz kupić podróby identycznego modelu buta, które będą diametralnie różnej jakości.

@Kejran: Ja to nie liczę ile razy się poobijałem ;P
  • Odpowiedz
@Helikopter_Apacza: Nie jest to prawdziwa informacja (a nieco siedzę w temacie). Wartość porównywana jest z wartością w Polsce, jak jest wyraźnie zaniżona biorą pod uwagę wartość w Polsce. Dodatkowo opcja GIFT obowiązuje do określonej wartości.
  • Odpowiedz