Wpis z mikrobloga

ja p------e, dziele mieszkanie z rodowitymi patusami z Polski. Stanowczo nie polecam. Ojciec głowa rodziny ma ksywę "więźniarz", psychiczna żonka i bękart oraz ich dwóch kuzynów. Model rodziny to matka na socjalu i szybkoręki mąż (kradnie co popadnie) oficjalnie zatrudniony w przemysle budowlanym. Karyna przed chwila darła ryja że mnie w-----e z flatu bo palilem jointa w pokoju xD wyzywala od ćpunów itp. to nic ze jej druga polowka kradnie i przewala hajs xD

o chlopaczki wlasnie wrocili, wiezniarz sie bije z Karyna. Ona drze p---e na caly blok żeby on mi zakazal palenia trawy xD

teraz on ją wyzywa, dzieciak placze

zapowiada się na ciekawy weekend.

relacja na żywo prosto zza ściany tonymakarony

#live #uk #patologia #truestory #emigracja
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tonymakarony: człowieku, byłem tam, przeżyłem to. Odżałuj parę groszy miesięcznie więcej i wynajmij sobie kawalerkę. Nie daj Boże zaczniesz lepiej zarabiać albo coś sobie kupisz. Żółć ich zaleje, albo cię okradną
  • Odpowiedz
@parsiuk: skad mialem wiedziec kogo wlasciciel mi dorzuci? nie ja o tym decydowalem, jutro z nim pogadam

@tonymakarony:

doskonale cię rozumiem. :-) wynajęcie samodzielnie jest. trochę drogie, ale komfort psychiczny jest nieporównywalny.
  • Odpowiedz
  • 0
@bluehead: to karyna jest taka narwana, wystarczylo żeby powiedziala ze jej to przeszkadza, a nie wali stek wyzwisk bez uprzedzenia jakbym jej dzieciaka skrzywdzil. Zreszta to co robie w wlasnym pokoju to juz moja sprawa
  • Odpowiedz