Jezusku kochany czy chociaz raz mogłaby sie mna zainteresowac i zawracac mi dupe dziewczna ktora faktycznie mi sie podoba a nie jakies takie ech... czy ja duzo #!$%@? wymagam?! #tfwnogf
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: bo do tych, które ci się podobają lecisz jak pszczoły do miodu i wyczuwają desperację, tamte masz w #!$%@? to starają się o twoją atencję. Może spróbuj być bardziej oschły dla loszki, która ci się podoba.
@Linux__Shines: Niby tak ale zauważ,że to ból dupy jest jak byś chciał jakąś zacną pannę a tu jakaś taka się nieestetyczna trafia,też tak mam i dupa blada a ja bym wolał jakąś taką co ma urodę iście wiktoriańską ( ͡°͜ʖ͡°)
@PasozytZawiadaka: od niedawna trzymam dystans do innych loszek ktore mi sie podobaja i mam u nich atencję ,wyniki eksperymentu opublikuje na łamach wykop.pl za jakis czas.
@Kapitan_SSij_Kotleta: ja serio nie mam duzych wymagan ale zawsze mi sie trafi nie w moim typie albo z #!$%@? mozgowym. najlepiej zeby dwoje chciało naraz, ale to od dawna mi sie nie zdarzyło.
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: No ja też nie mam dużych wymagań i się nie trafia,konkluzja albo trza zgłupieć żeby się dostosować albo szukać dalej chyba innej rady nie mam :S
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link