Wpis z mikrobloga

@Przetok: na co fronty, kiedy robisz klasyk. Kompletnie bez sensu. Przeladowany trening, trenowanie nog raz w tyg takim treningiem to nieporozumienie i kazdy dobry trener ci to powie. Jak robisz to dwa razy to juz w ogole odpada. No chyba, ze jestes na b----e, wtedy wszystko podziala, mniej lub wiecej.
  • Odpowiedz
@maze: Czemu połączenie frontów i klasyku mają być bez sensu? Taki trening raz w tyg, w czwartek MC przy którym nogi też pracują, wszystko na niskich powtórzeniach.

Nie jestem na b----e, jeszcze nie:)

Cytując klasyka "na mnie działa"( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lamiesobie: ziom, trenujac trojboj robilem na poczatku przysiady 3-4 w tyg. Potem robilem gora dwa + box siady i inne pomocne cwiczenia dziendobry np. Mniej, a lepiej i efektywniej. Po co taki przeladowany trening skoro wystarczy jedno duze cwiczenie na nogi i czesciej niz raz w tyg. Tym jego, jakze typowym treningiem nie moglbys robic progresu silowego bo jest c------y.
  • Odpowiedz
@Przetok: a ile bierzesz w klasyku i na frontach, bo jak wiecej niz 2x masa ciala to sam powinienes czuc. Mowie ci przejdz na jakiegos normalnego splita np push pull, upper lower, a nie takie gowno ktore reklamuja goscie na b----e. skoro dziala to jaki progres silowy na siadzie przez ostatnie 3 miesiace i jakie to ciezary? Odpisze wiecej jak wroce z roboty :)
  • Odpowiedz
@maze: Progresu siłowego nie było od stycznia, bo była redukcja do końca lipca. Teraz 3 tydzień na normalnych węglach. Ostatnie 5 miesięcy ostatniego roku robiłem podobnym planem i około 20kg dorzuciłem w siadach.

klasyk 5 seria 3pow 140kg przy wadze 83kg

front po klasyku 5 seria 3pow 100kg

Uprzedzając pytanie, robię klasyka i fronty, bo w klasyku pochylam się do przodu, nie jakoś bardzo, ale ze względu na biodra i
  • Odpowiedz