Aktywne Wpisy
ataeB +10
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +158
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Wiecie jakie wyniosłem wnioski z tej przygody? To fakt, że te zakichane burki to połączenie lwa i świniaka, są powodem trwałych okaleczeń większej ilości osób niż wszystkie inne rasy razem wzięte. Nie można w kółko obwiniać złej sławy tych psów tym, że znakomita większość ich właścicieli to debile; bo spora część debili ma też goldeny i inne jamniki i faktem jest, że jak u-------i cię jamnik to najwyżej pójdziesz do szycia, a jak go kopniesz w głowę to możesz zabić. Wiecie jaki z tego morał?
Każdy właściciel takie psa to debil do kwadratu. Trzymasz potencjalnego zabójce na smyczy. Jeszcze pół biedy jak masz kaganiec, ale jak nie masz kagańca to wiedz, że z automatu dzwonie na pały, bo wczoraj mnie oszczekał jakiś p--------y pittek któremu przypominałem schabowego.
To go c---a uśpiłem i spadł mi kamień z serca, mojemu weterynarzowi też, bo facet miał do czynienia z tysiącami psów a tego się bał,
@RAUSEINDIE: hmm... widzisz, bo z takimi rasami, to się chodzi na psie szkolenia. A pewnie ci się nie chciało. Zatem...
Kumasz, że ten pies rzucał się na KAŻDEGO kto przekraczał próg mojego domu? Ja jestem człowiekiem które eliminuje problemy ze swojego życia w
@RAUSEINDIE: odwiedziłeś tak bardzo profesjonalne szkoły, że nie były nawet stwierdzić, że pies ma problemy z psychiką? Coś mi tu nie gra, albo po prostu ta szkoła, to szwagier z piwkiem wieczorową porą.
Miałem go w
Mój znajomy(szkoli psy) ma podobne zdanie, ta rasa jest popierdzielona, to nie jest kwestia wychowania, bo bardzo często możesz dostać psa psychicznego, nad którym nie zapanujesz tak żeby zrobić z niego normalną istotę, która może współistnieć z innymi ludźmi i zwierzętami.
Oczywiście jest masa Januszy znających się na wszystkim i na szkoleniu którzy twierdzą że z każdego zwierzaka da się zrobić żywą maskotkę...
@happier: niekoniecznie takich, którzy znają się na wszystkim, po prostu to raczej oczywiste, że na szkoleniu się dowiesz, że twój pies wychodzi poza normy, a więc prawdopodobnie ma coś z psychiką.
Ale jak to dzwonisz po pały? za psa bez kagańca jest jakaś kara?
Jeśli tak to od dziś też dzwonię :)
Komentarz usunięty przez moderatora