Wpis z mikrobloga

@ZeNoN246:

Oczywiście, że tak ale czasy kiedy serial online wyglądał gorzej niż w przeciętnym telewizorze to przeszłość. Są odtwarzacze pozwalające na dodawanie napisów ale zwykle napisy są już wgrane w film i nie musisz w ogóle o nich myśleć? Oczywiście, że są złe wgrane napisy ale to szukasz strony, która nie robi fuszerki. A co do obrazu, to faktycznie w zwykłym odtwarzaczu wybierasz panoramę albo jakieś inne stosunki długości, ale film
@Deykun: Dla mnie najważniejsza jest jakość, przynajmniej 720p to konieczność. Dobre napisy to też dla mnie podstawa, a ściągając mam szansę na uzyskanie najbardziej aktualnych. Zresztą - czasem nawet sam poprawiam napisy, bo błędy mnie po prostu denerwują (przy Community nawet się zastanawiam, czy nie zrobić od nowa własnych, bo są słabiutkie momentami).

Wolę się sam pomartwić o pewne wydanie od znanej grupy, w dobrej jakości i z dopasowanymi napisami bez
@miki4ever: Jakie przyzwoite streamy nie mają obecnie limitów? Poważnie pytam.

@Deykun: Możesz podać jakieś pewne linki, gdzie jest wiele streamów, a najlepiej takie gdzie ewentualnie można dodać swoje napisy? Bo z polskich korzystam czasem tylko z iitv, ale to lipa raczej...
@ZeNoN246: Musialbym wszystkie wymienic. Putlocker, Socketshare, Movshare, vidxden, vidbux, godzillaviev(czy jakos tak).

Zreszta do kazdego nowego odcinka serialu lub nowego filmu masz kilkanascie zrodel. Limitu jeszcze nie widzialem, zdarzalo mi sie nieaktywne zrodlo, ale wtedy bralem inne i tyle.
@ZeNoN246:

Ja ci nie powiem, bo dodawanie własnych napisów nigdy mi nie leżało, a jak taką opcje widzę to raz na jakieś stronie jak wygooglam obie jakiś film online, a korzystam też właśnie tylko z iitv, bo akurat angielski znam na tyle, że te napisy to dla mnie dodatek i czasami się przykro robi jak ktoś to tłumaczył.

Bronie jedynie twierdzenia, że oglądanie seriali online jest złe, bo od wielu lat