Aktywne Wpisy
adreno420 +5
Mieszkam w Warszawie, da się teraz pojechać w góry na wielosezonach, chciałbym z różową do zakopanego. Auto golf 5.
#motoryzacja #samochody #zakopane #warszawa
#podroze
#motoryzacja #samochody #zakopane #warszawa
#podroze
bugzer +39
Oglądam właśnie dokument o nieruchomościach w USA, Kalifornia. Jak najemca spóźnia się 5 dni z czynszem, dostaje żółta kartkę na drzwi i ma tydzień na wyprowadzkę. Jak tego nie zrobi wjeżdża szeryf normalnie z gnatem i siła go wywalają. Właściciel od razu wchodzi i zmienia zamki. Ma potem tydzień na odebranie swoich rzeczy a jak tego nie zrobi to leci na wysypisko na jego koszt. Wow. Jak spóźniasz się z czynszem to
Trochę nieskładnie napisane, ale ciężko mi napisać coś, gdy nie wiem od czego zacząć, no ale mam nadzieje, że zrozumiecie o co chodzi :D
Daje w spoiler, bo mogą pojawić się znaczące elementy fabuły:
Mam trochę braki i nie pamiętam wszystkich szczegółów z Risenów, ale opisze jak ja to widzę.
Bogowie z Risena z tego co pamiętam zostali wygnani, i tytani toczyli swoje wojny między sobą, potem są wydarzenia z Risena 1, 2. Trójki jeszcze nie skończyłem, więc przejdę do moich wyobrażeń. Bogowie powracają i są to Innos, Adanos i Beliar, przy ich pomocy udaję się wygnać tytanów.
Wersja 1: Nasz bohater dopływa statkiem do Myrtany, Jarkendaru (w Jarkendarze były chyba nawet podobne teleporty do tych z Risena 3) lub innej lokacji z Gothica.
Wersja alternatywna: na starym kontynencie południowym (chyba tak to się nazywało), który został zniszczony tworzy się między innymi Nordmar, Myrtana, Varant. Można by też wykorzystać Ziemie Niezbadane z Gothica 3.
W Risenie w snach pojawia się Nekroloth (nie pamiętam czy tak dokładnie), to mógłby być na przykład Xardas pod inną nazwą, a imię zmienił z xxx powodu.
No i mogliby zrobić następną część taką między Risenem 3 a Gothicem 1.
Tylko problematyczne było by ustalenie czasu między tymi dwoma, bo ciekawie było by w trakcie gry być świadkiem przyzwania śniącego czy tworzenia magicznej bariery, a tu jest jakieś 1000 lat różnicy.
Napiszcie co o tym sądzicie xD
#risen #risen3 #gothic