Aktywne Wpisy

kieubasa +62

Ryksa +6
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

No i jak to zrobić? Bo jak bym tego nie próbował, to działa do momentu kiedy w modalnym nie kliknę zapisz. Jakoś sesyjnie zmienną przechować? W cache?
#pomocy #php
jeżeli to byłby ajax to po zapisz przy sukcesie przekierowywałbym z poziomu javascript, oczywiście wcześniej przekazywał adres strony domowej do widoku, najpewniej bym użył https://github.com/FriendsOfSymfony/FOSJsRoutingBundle
ale przy tak opisanym przez Ciebie problemie i 0 kodu co tam się dzieje to jest takie wróżenie z kuli co Ty chcesz osiągnąć / dlaczego kliknięcie zapisz