Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +49
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
lubiepicherbatke +52
#!$%@? widzowie
Autwntyk z dzisiaj. Jestem lekarzem na stażu. Obecnie na kardiologii. Pacjent miał mieć zrobione badanie holterowskie ekg co wymaga przyklejania elektrod do klatki piersiowej i pozwala to monitorować ekg przez 24 godziny. Żeby przykleić elektrody trzeba zgolic włosy z klaty bo inaczej elektrody się odkleja. Pacjent (dość młody, sebixowaty) jak to usłyszał stwierdził że on nie jest pedałem żeby sobie golić klatę, po czym wyszedł z gabinetu lekarskiego, spakowal się i wyszedł ze szpitala. Weź tu lecz ludzi...
Ale faktycznie odlepiało się troszkę.
- Po czym poznac na imprezie, ze ktos jest informatykiem?
- Nie poznasz bo nie bywaja na imprezach.
Albo ten
- Po czym odroznic programiste od innego informatyka?
- Powie Ci ile zarabia.
Po prostu uwazam ze dobrze ze sie przedstawil ;)
A żarcik przecież zawsze można wcisnąć :]
Łap plusa na pocieszenie.