@zeligauskas: Na asucon przyjaciółka się wybiera. Niestety ale mam sporo formalności do załatwienia bo chcę wrócić do szkoły we wrześniu. Cóż, obiecałem przyjaciółce że będę na tsuru to będę, tak tylko informuję. Nie wyrobiłem z kasą by przyjechać do niej na urodziny to pojadę na tsuru, bo sama to zaproponowała. Ehh, wiecznie pogoń za kasą, jak ja tego nienawidzę.
@BlackReven: Czy ja wiem czy powinienem. Może po nicku skojarzysz, Timotei.
@zeligauskas: Z tym tekstem o Alasce przypomniałeś mi wakacje pod namiotami. Kazali mi i kuzynowi przynieść drzewa na opał, ja na coś w-------y miałem z 15 lat. Jak zasadziłem kopa w drzewo to kuzyn uciekał a po chwili mieliśmy wystarczająco drzewa na opał xD
Wybaczcie panowie, jednak jest zajęta. Jej chłopak to spoko gość podobno w opinii
Zaufaj mi, mnie jedyne co wyróżnia wśród tłumu to przerażająca ilość blizn :P
BTW. Złapałem fazę. Słucham rapsów "3xKlan - Łza wyobraźni" z 1996 roku bodajże i patrzę się na diody od routera. Pozdrawiam i polecam, Piotr Fronczewski.
@zeligauskas: Co do rapsów to ja się wychowałem na Grammatiku, Eldo itd., jednak nie widzę w tym sensu dalej, przerzuciłem się na rock/metal. Czasami jak mam właśnie fazy/doła to odpalam ( ͡°͜ʖ͡°)
BTW. To by wyjaśniało czemu niektórzy ludzie są przerażeni gdy patrzą na mnie :P
@miomol: nic mi to nie mówi :P ja sobie zapuszczę czasami jakiegoś Ice Cubea albo Army of the Pharaohs, no i oczywiście rożnego rodzaju "klasyki" polskiego rapu jak np. anty liroy xD albo diss Tymona na Wzgórze Ya-Pa 3 ^^
A później, że się nie starasz :DD
przyjaciółka jest loli? xD
Pieprzyć kasę, jedziemy na Alaskę i zostajemy drwalami :D
@mar0uk: na razie Ci zaufam
@mar0uk: nie zepsuj tego xD
@zeligauskas: Z tym tekstem o Alasce przypomniałeś mi wakacje pod namiotami. Kazali mi i kuzynowi przynieść drzewa na opał, ja na coś w-------y miałem z 15 lat. Jak zasadziłem kopa w drzewo to kuzyn uciekał a po chwili mieliśmy wystarczająco drzewa na opał xD
Wybaczcie panowie, jednak jest zajęta. Jej chłopak to spoko gość podobno w opinii
Szkoda, ze zajeta :(
Jednak jeśli się postarasz to moje fb też szybko znajdziesz, mimo że zmieniałem nick ostatnio a na wykopie i reddicie się nie da.
Szkoda nie szkoda, znam ją trochę więc cieszę się że mimo wszystko ma chłopaka
Zaufaj mi, mnie jedyne co wyróżnia wśród tłumu to przerażająca ilość blizn :P
BTW. Złapałem fazę. Słucham rapsów "3xKlan - Łza wyobraźni" z 1996 roku bodajże i patrzę się na diody od routera. Pozdrawiam i polecam, Piotr Fronczewski.
To dosc duzo jesli chodzi o wyroznianie sie z tlumu.
Srednio mi sie podoba, obczaje inne ich kawalki.
BTW. To by wyjaśniało czemu niektórzy ludzie są przerażeni gdy patrzą na mnie :P
Coś czego napewno wiele osób nie zna: