Wpis z mikrobloga

Gadam sobie z rodzicami o muzyce, że mi się przyśnił mój 90 letni dziadke który da mi kasę jak zaśpiewam piosenkę z jego lat, jakąś wojenną i że w śnie skojarzył mi się Mieczysław Fogg - Ta ostatnia Niedziela

Nagle zacząłem śpiewać tą piosenkę (w ogóle nie umiem śpiewać, a to słyszałem może z 4 razy ale mi się podoba :D) i rodzice się na mnie patrzą, prawie zaczeli klaskać i jak zawsze mówią żebym nie darł ryja albo że troszkę fałszuję to teraz. " a dalej ? " (zaśpiewałem tylko "Taa ostatnia niedzieela dzisiaj się pożegnaamy, dzisiaj się pożegnaamy") i " ale ładnie, możesz dziadkowi zaśpiewać to mu szczena opadnie " "naucz się na internecie to Ci serio da pieniądze ">

Mirki nie mam talentu do śpiewania (i chyba żadnego innego) ale to mi naprawdę wyszło, jak myślicie czy w każdym z Nas drzemie siła do wykonywania zadań ponad samych siebie ? Wydaję mi się, że tak..

A i to troszkę dzięki tej śmiesznej paście :D

#truestory #spiewamjakmieczyslawfogg #wykopuczyibawi
ossj - Gadam sobie z rodzicami o muzyce, że mi się przyśnił mój 90 letni dziadke któr...
  • 3
@ossj: @ossj: Siedziałem ostatnio w domu, miałem akurat awarię internetu, szukałem więc jakiegoś zajęcia.

Wszedłem na strych i znalazłem tam stary gramofon, niestety nie miał igły. Zastanowiłem się chwilę

czym by tu ją zastąpić, pomyślałem, że doskonale nadałby się do tego kawałek kości, który mój

brat satanista nosi na wisiorku, był teraz w łazience, medalik więc wisiał na lampce u niego w

pokoju, skradłem go niepostrzeżenie i wróciłem na strych.