Wpis z mikrobloga

@Luka_Wars: ja z 4 tabami grałem bardzo długo, wtedy nie robiłem postaci pod iiq/iir i nie gromadziłem dobrych itemów. zbierałem tylko bardzo dobre i sprzedawałem graczom a resztę do sklepu.

Teraz mam chyba 18 zakładek
@Luka_Wars: Gildię za darmo, ale:

1. już jest wykopowa gildia.

2. guild stash też kupujesz. 50pkt za stronę.

Ja grałem przez około rok z 4 zakładkami i dopiero miesiąc temu kupiłem paczkę 6 zakładek za 110 punktów.

Nvidia robiła promocję i rozdawała do kart graficznych punkty do gier, między innymi 500 punktów do PoE. Ludzie sprzedają to po 50-60zł. Normalnie za 500 punktów dałbyś 150zł więc jakby nie patrzeć to się
@kamil1210: Sporo ganiania za punktami, ale wydaje się rozsądne to drzewko. Tylko jedno mnie zastanawia - opłacało ci się latać na dół po te dwa keystone? Niby zebrałeś tam sześć HP, ale wydałeś na to ok. 20 skill pointów. Dla przykładu na górze masz niewykorzystane trzy HP nodki na łącznie +32% HP, na które wydałbyś 5 skill pointów.

Ostatecznie niedługo Forsaken Masters i ma się sporo zmienić w kwestii HP.
@kamil1210: Specem od buildów nie jestem, ale często spotykam się z opinią, że HP powinno być przynajmniej na 200%. Tyle wycisnąłem u Rangera, ale postacie walczące w zwarciu z pewnością powinny mieć więcej HP.