Aktywne Wpisy
Shatter +131
O kurde, strefa czystego transportu w Warszawie będzie dotyczyc diesli 18+, czyli od 2006 w przyszłym roku xd ktoś se uciułał 30k na auto i go wygonią z miasta, żeby kupił sobie młodsze.
Ciekawe, co jest bardziej ekologiczne - wydłużanie czasu użytkowania produktu, czy wymiana go na produkt nowszy.
Łączna emisja dwutlenku węgla w całym cyklu życia Golfa TDI (silnik Diesla) wynosi średnio 140 g CO2/km, a w wypadku całkowicie elektrycznego e-Golfa
Ciekawe, co jest bardziej ekologiczne - wydłużanie czasu użytkowania produktu, czy wymiana go na produkt nowszy.
Łączna emisja dwutlenku węgla w całym cyklu życia Golfa TDI (silnik Diesla) wynosi średnio 140 g CO2/km, a w wypadku całkowicie elektrycznego e-Golfa
Szatynka +14
#praca #integracja #depresja
Cześć, jestem po rozmowach o pracę na politechnice i uniwersytecie we Wrocławiu. Okazuje się że osoba pracująca w sekretariacie politechniki może liczyć na 3700 brutto. Uniwersytet za pracę w obsłudze studenta oferuje na rękę 3300.
Nie ukrywam że rozczarowało mnie to, zwłaszcza że podczas rozmów rekrutujący podkreślali z jaką odpowiedzialnością wiążą się te posady, posady za które w mieście gdzie cena wynajmu kawalerki to jakieś 3000.
No ale chciałabym
Cześć, jestem po rozmowach o pracę na politechnice i uniwersytecie we Wrocławiu. Okazuje się że osoba pracująca w sekretariacie politechniki może liczyć na 3700 brutto. Uniwersytet za pracę w obsłudze studenta oferuje na rękę 3300.
Nie ukrywam że rozczarowało mnie to, zwłaszcza że podczas rozmów rekrutujący podkreślali z jaką odpowiedzialnością wiążą się te posady, posady za które w mieście gdzie cena wynajmu kawalerki to jakieś 3000.
No ale chciałabym
szkoda że takie syfne
#pathofexile
Teraz mam chyba 18 zakładek
Gildię można założyć za darmo?
1. już jest wykopowa gildia.
2. guild stash też kupujesz. 50pkt za stronę.
Ja grałem przez około rok z 4 zakładkami i dopiero miesiąc temu kupiłem paczkę 6 zakładek za 110 punktów.
Nvidia robiła promocję i rozdawała do kart graficznych punkty do gier, między innymi 500 punktów do PoE. Ludzie sprzedają to po 50-60zł. Normalnie za 500 punktów dałbyś 150zł więc jakby nie patrzeć to się
3 raz w ciągu 2 dni a przedtem przez kilka dni jak farmę tego bossa to nie miałem 2 uni na raz
ja czekam na nową ligę SC
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgUABAcEswVbB2MI9A5cEHQUTRUgFVAXLxg8GNsZhRpsHwIhYCSqKPoppSpNKo0s6S0fNZI2xTbYNuk8BT1fPydBh0V-RZ1G10p9SshMs03YTipSU1XWVytbr13GYG1k52egbRluqnNTdPF5A3qqgKSBb4IegseDOIUyh2WHdojxi4yMdpM6l4WXlZitmuCcLZ2unjyf36IApwi1BLXytz64k70nwFTB89gk2t3bC90N3fPhc-Nq5CLmgevu7FXtIO988B_56PrS_MX-Cg==
build dość słaby
używam tego stafa aby robić duży dmg
http://pathofexile.gamepedia.com/The_Searing_Touch
Ostatecznie niedługo Forsaken Masters i ma się sporo zmienić w kwestii HP.